Άλλοι τρώνε από τα σκουπίδια κι άλλοι κρουασάν...

Ευτυχώς που υπάρχουν και τα κανάλια για να εκτίθενται οι πολιτικοί. Να βλέπουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, ποιοι μας κυβερνούν και τι γνώμη έχουν για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία.

Έτσι, λοιπόν, και η υπουργός Τουρισμού, η εκ των ψεκασμένων προερχόμενη κ. Έλενα Κουντουρά, αποφάσισε να μας διαφωτίσει για το τι πιστεύει η ίδια ότι είναι επιτυχία της κυβέρνησης. Είπε, λοιπόν, στον Σκάι:

«Η κυβέρνηση στηρίζει την κοινωνική δικαιοσύνη. Φέρνουμε επενδύσεις, ανοίγουν επιχειρήσεις, μοιράζουμε πλεόνασμα».

Παρουσιάζοντας το success

story της κυβέρνησης η υπουργός Τουρισμός είπε ότι «ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους», προσέθεσε.

«Είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια;», ρωτήθηκε.Ναι, απάντησε η κυρία Κουντουρά και επέμεινε: οι Έλληνες ζουν αξιοπρεπώς, φέραμε την ανάπτυξη.

«Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους» είπε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

Προφανώς για την κ. Κουντουρά ισχύει αυτό που φέρεται να είχε πει κάποτε η Μαρία Αντουανέτα. «Δεν έχουν ψωμί να φάνε, γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι».

Η δική μας… Αντουανέτα - Κουντουρά θεωρεί επιτυχία της κυβέρνησης ότι δεν τρώνε οι άνθρωποι από τα σκουπίδια. Είναι ακριβώς η ίδια δήλωση που είχε κάνει ο μπάρμπα Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος έλεγε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπεις ανθρώπους να ψάχνουν στους κάδους. Προφανώς οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μένουν σε περιοχές που δεν χρειάζεται να ψάχνεις στους κάδους.

Όμως, η κ. Κουντουρά είναι άκρως προκλητική. Όταν λέει ότι ο κόσμος τους δίνει συγχαρητήρια γιατί έφεραν την ανάπτυξη, εμείς τι άλλο να αναφέρουμε για την περίπτωσή της; Όταν λέει ότι κανένας υπουργός δεν κόβει τις συντάξεις και κανείς δεν βάζει φόρους, εμείς πώς να την κρίνουμε ως υπουργό και πολιτικό; Θα την κρίνει ο λαός αν και δεν είναι τόσο… σοφός αφού την εξέλεξε βουλευτή και κάποιος την έκανε υπουργό.

Αλλά μιας και ήρθε η ανάπτυξη και ρέει άφθονο το χρήμα ας κάνουμε μια… πονηρή ερώτηση και όποιος από την κυβέρνηση έχει τα κότσια ας απαντήσει.

Ποιος υπουργός της κυβέρνησης έκανε πολυήμερες διακοπές στο Παρίσι, δήθεν για σημαντικές επαφές; Και μάλιστα ο ελληνικός λαός πλήρωσε και την κουστωδία του εν λόγω υπουργού; Έτσι για να ξέρουμε ποιοι τρώνε από τα σκουπίδια και ποιοι μασαμπουκώνουν κρουασάν σε πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια στην πόλη του Φωτός.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα