Νέα δικαίωση για τη σύζυγο του Στουρνάρα

Μετά από την καταδίκη του Κωνσταντίνου Βαξεβάνη στις 2 Αυγούστου 2017 σε οκτώ μήνες φυλακή, καταδικάστηκαν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ο εκδότης και αρχισυντάκτες της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία» μετά από την μήνυση της Λίνα Νικολοπούλου συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα για συκοφαντική δυσφήμιση για το συκοφαντικό δημοσίευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Γιάννης Φιλιππάκης εκδότης της εφημερίδας

«κυριακάτικη δημοκρατία» καταδικάστηκε σε ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ φυλάκιση. Ο Δημήτριος Ριζούλης, αρχισυντάκτης, επίσης καταδικάστηκε σε ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ φυλάκιση ενώ σε ΕΠΤΑ μήνες καταδικάστηκαν οι Χρίστος Δ. Μουλίνος Διευθυντής της εφημερίδας και Ανδρέας ΛΙΟΣΗΣ αρχισυντάκτης. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι καταδικάστηκε ο εκδότης!!!

Παραδοσιακά τα ποινικά δικαστήρια καταδικάζουν τους συντάκτες και αρχισυντάκτες και όχι τους εκδότες, αφήνοντας το περιθώριο στον εκδότη να λέει ότι ο ίδιος δεν είχε λόγο να συκοφαντήσει ή να δυσφημίσει... Το γεγονός ότι καταδικάστηκε ο εκδότης είναι απόδειξη ότι το δικαστήριο έκρινε ότι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ μπορεί και να έδωσε γραμμή για το ‘Συκοφαντικό δημοσίευμα» ή και να είχε δόλο...

Η Λίνα Νικολοπούλου λέει «Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Όποιος γράφει συκοφαντίες για μένα θα μηνύεται και θα καταδικάζεται. Θα πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου και να με αφήσουν να κάνω τη δουλειά μου. Ο Κ. Βαξεβάνης δεν έβαλε μυαλό και υπάρχει και δεύτερη μήνυση σε εξέλιξη».

Πηγη: bankwars.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα