Αλέξης από Θεσσαλονίκη: Παλιόπαιδο ο Κυριάκος, αλλά μην πέσει κιόλας

(Ανανεωμένο) Πλήρης επιβεβαίωση του Antinews από τον Τσίπρα (Δημοσίως παραδέχεται ότι δε θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός, ο Τσίπρας, Κωδικός Επιχείρησης: Ο Μητσοτάκης πρέπει -πάση θυσία- να παραμείνει πρωθυπουργός, Συζήτηση για τις υποκλοπές: Όταν ο Αλέξης και η λοιπή αντιπολίτευση έσωσαν τον Κυριάκο).

Εκτός κι αν κάποιοι βαυκαλίζονται ακόμη, ότι με το συνεχιζόμενο

πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα, δύναται να ξαναγινεί ο Τσίπρας πρωθυπουργός.

Εμείς πάντως, δεν έχουμε ξαναδεί στα μεταπολιτευτικά χρονικά, αρχηγό της αντιπολίτευσης να έχει πιάσει πρωθυπουργό με τη γίδα στην πλάτη, κι αντί να κινεί γη και ουρανό για να αρπάξει την εξουσία, απλώς να εξαπολύει επικοινωνιακά πυροτεχνήματα.

Θα μας πείτε ότι μπλέκεται κι ο ίδιος με υποκλοπές, όπως αποκαλύφτηκε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν το ίδιο βάρος με του Μητσοτάκη.

Διότι είναι άλλο να παρακολουθείς αρχηγό πολιτικού κόμματος για ιδιοτελείς σκοπούς, κι άλλο κάποιους επιτήδειους που θέλουν να βλάψουν οικονομικά τη χώρα.

Συνεπώς, δε δικαιολογείται συμψηφισμός (ήτοι… ρίξιμο των τόνων από τον Τσίπρα γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά του), όπως υποστηρίζουν κάποιοι κακεντρεχείς.

Επομένως, είναι ηλίου φαεινότερο, πως ο Τσίπρας μαρτυρά περίτρανα πλέον, ότι κιοτεύει να αναλάβει εκ νέου τα ηνία της χώρας, φοβούμενος προφανώς, ότι αυτή τη φορά οι δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ενδέχεται να τον εξαερώσουν πολιτικά.

Έτσι, αρκέστηκε στις γνωστές του παροχολογίες δίχως αντίκρισμα, για να κρατήσει την πελατεία του στο μαντρί της Κουμουνδούρου, ώστε κατόπιν να μπορέσει να βγάλει δική του Κοινοβουλευτική Ομάδα (το κόμμα ήδη το ελέγχει σε μεγάλο βαθμό), για να αναχαιτίσει την αναμενόμενη αμφισβήτηση από τους εχθρικούς συντρόφους μετά από ακόμη μια ήττα.

Κοινώς… Κυριάκο είσαι παλιόπαιδο, αλλά μην πέσεις κιόλας, με κίνδυνο να με συντρίψει η ανικανότητα να διαχειριστώ το μπάχαλο που προκάλεσε και θα συνεχίσει να προκαλεί στην Ελλάδα ο νέος ψυχρός πόλεμος.

Απλές κουβέντες… συριζαίικες…

Το τραγελαφικό είναι, ότι ο Τσίπρας όχι μόνο παραδέχτηκε ότι δε θέλει να γίνει πρωθυπουργός, αλλά αναγνώρισε επιπλέον πως δεν αποκλείεται ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσουν παρεούλα (άλλη μια επιβεβαίωση του Antinews: Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο τελευταίος πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας;).

«Αυτό θα ήταν τερατογένεση, όπως τερατογένεση ήταν και η σύγκλιση που οδήγησε στη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ. Μια τέτοια κυβέρνηση θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν. Δε μας αφορούν σενάρια συνεργασίας με τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Δε μας αφορούν σενάρια πρωθυπουργών που θα βγουν από τον δοκιμαστικό σωλήνα ή από παρακάμαρες συμφερόντων», απάντησε συγκεκριμένα σε ερώτηση για πιθανή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ.

Ωστόσο, μπορεί να είπε ότι δε θα αποδεχτεί πρωθυπουργό πίσω από την κουρτίνα, αλλά έκλεισε το μάτι στον Βενιζέλο με αφορμή ερώτηση για τις υποκλοπές.

«Είναι ένα πρόσωπο που δεν περνά απαρατήρητο στα πολιτικά πράγματα από όποια θέση κι αν κατέχει, είναι γνωστές οι πολιτικές και ιδεολογικές διαφωνίες που έχουμε. Και ως πολιτικός και ως επιστήμονας έχει ένα εκτόπισμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, οφείλουμε να λαμβάνουμε υπόψη τις απόψεις που καταθέτει», ανέφερε και τα συμπεράσματα δικά σας, ασχέτως αν επισήμανε ότι «δε νομίζω ότι ο κ. Βενιζέλος διατύπωσε αυτές τις θέσεις διότι επιδιώκει να τις εξαργυρώσει σε κάποιο πολιτικό σχήμα».

Το έχουμε γράψει πολλάκις, το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο.

Κι ότι Κυριάκος και Αλέξης επί της ουσίας βοηθάνε ο ένας τον άλλο για να ανεβούν το… ατέλειωτο βουνό.

Εσείς εντούτοις, συνεχίστε να χρηματοδοτείτε το… θεάρεστο έργο τους διά της δυσβάσταχτης φορολογίας και να τους ψηφίζετε ζητωκραυγάζοντας επειδή σας επιστρέφουν μέρος της αφαίμαξης εν είδει ελεημοσύνης.

The post Αλέξης από Θεσσαλονίκη: Παλιόπαιδο ο Κυριάκος, αλλά μην πέσει κιόλας appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης, Θεσσαλονίκη, Παλιόπαιδο, Κυριάκος,alexis, thessaloniki, paliopaido, kyriakos