Άγνωστη λέξη η παραίτηση στην Εθνική

Πόσο πιο κάτω πλέον; Αυτό το ναυάγιο στα νησιά των... προβάτων δεν έχει προηγούμενο. Τα ακριβοπληρωμένα μας παιδιά δεν τα κατάφεραν στο συνθετικό γκαζόν των Φερόε . Έχασαν για δεύτερη φορά από μια χώρα που οι κάτοικοί της χωράνε να καθίσουν στο Ολυμπιακό στάδιο.

Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό . Είναι ότι ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο μετά ουδείς είχε την ευθιξία να δηλώσει μια παραίτηση . Ούτε καν ο μασέρ , ο γυμναστής αν και αυτοί είναι οι τελευταίοι που φέρον τη ευθύνη για αυτό το συνονθύλευμα που μπήκε

στον αγωνιστικό χώρο όχι μόνο στο τελευταίο ματς αλλά και στα προηγούμενα , από την άφιξη Ρανιέρι και μετά.

Προφανώς ο κύριος Γκιρτζίκης δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τις δικονομίες που έχει να διαβάσει, ο Γιώργος Καραγκούνης νίπτει τα χείρας του ως νέος στα καθήκοντα και βέβαια ο Μαρκαριάν περιμένει να συμπληρώσει τα ένσημα για να επιστρέψει πλήρης συνταξιούχος στην πατρίδα του.

Για τους παίκτες βέβαια ούτε λόγος. Λόγια , λόγια και πάλι λόγια. Θα κάνουν την κριτική τους στα αποδυτήρια και την αυτοκριτική τους στις κάμερες αλλά μέχρι εκεί. Μην τολμήσει κανείς και τους πειράξει από την Εθνική θα είναι «αιτία πολέμου».

Κι όλοι θα ζήσουν καλά και η Εθνική χειρότερα αφού η κατρακύλα της στις διεθνείς βαθμολογίες δε θα έχει σταματημό...

Καληνύχτα της...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα