Αυτή είναι δημοκρατία!

Σιγά – σιγά η χώρα βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της. Ο ΣΥΡΙΖΑ με δυναμικές κινήσεις σε όλα τα μέτρα δημιουργεί συνθήκες απόλυτης δημοκρατίας όντας ένα ιδιαίτερα… δημοκρατικό κόμμα με αρχές και παρελθόν.

Έτσι, μετά τους μπαχαλάκηδες που κάνουν καταλήψεις και διαλύουν πανεπιστήμια, μια σειρά από άλλα κρίσιμα θέματα βρίσκουν τη λύση τους. Γιατί πάνω απ’ όλα ο κ. Τσίπρας προωθεί την ατζέντα

των συνιστωσών του.

Στην περίπτωση των μπαχαλάκηδων έκανε το χατίρι των αναρχοαυτόνομων του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι ακόμη και «σύντροφοι» με τους δολοφόνους της Marfin.

Στην περίπτωση των «μπάφων» και της αποποινικοποίησης της κάνναβης προκειμένου όλοι να μαστουρώνουν χωρίς πρόβλημα έκανε το χατίρι μιας άλλης ομάδας, αυτής των «Εξαρχειωτών». Κάτι άπλυτων ακτιβιστών της δραχμής που δεν έχουν ούτε τα κότσια ούτε το μυαλό να βρουν καμιά δουλειά να κάνουν. Περιφέρονται από «βίλα Αμαλία» σε «βίλα Αμαλία» και κάνουν… επανάσταση με τα λεφτά του μπαμπά.

Στην άλλη μεγάλη εθνική υπόθεση, αυτής του τεμένους στον Βοτανικό, το χατίρι έγινε σε όλη εκείνη την ομάδα εντός του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει κανένα πρόβλημα με το αν οι μουσουλμάνοι της Θράκης, σε συνεργασία με το βαθύ τουρκικό κράτος θα έκαναν «ντου» στην Ελλάδα. Είναι κάτι περίεργοι τύποι που λένε απροκάλυπτα τα Σκόπια Μακεδονία και τους μουσουλμάνους «τουρκική μειονότητα». Οι ίδιοι που πιέζουν για να γεμίσει από πρόσφυγες και λαθρομετανάστες η χώρα, αλλά που στο δικό τους σπίτι δε θέλουν ούτε να τους βλέπουν.

Το… καρέ των επιτυχιών για τα εθνικής σημασίας θέματα ολοκληρώνεται με το σύμφωνο συμβίωσης και των ομόφυλων ζευγαριών. Μια ομάδα γκέι και λεσβιών που έχει πρόσβαση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ πιέζει για τροπολογία και η κυβέρνηση πρόθυμα θα τη δώσει. Όπως δηλώνει μάλιστα και ο γγ Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Κώστας Παπαϊωάννου: «Θα είναι ορθολογικό και συμπαγές, δεν θα εμπεριέχει διακρίσεις, λόγω φύλου, θα κατοχυρώνει ουσιαστικά τις δύο πλευρές, αλλά θα είναι και σαφώς περισσότερο δεσμευτικό από το Σύμφωνο του 2008».

Στην παρούσα φάση δεν αγγίζεται καθόλου το ζήτημα των παιδιών στην κοινή ζωή ενός Συμφώνου, αλλά δίνεται μεγάλη έμφαση στην ίση μεταχείριση στον τομέα της εργασίας. Προβλέπεται, για παράδειγμα, συνυπηρέτηση γεωγραφικά: δεν επιτρέπεται κάποιος να υπηρετεί στη Λαμία και ο/η σύντροφός του στην Κρήτη, καθώς στόχος είναι η προστασία της κοινής ζωής. Το νέο Σύμφωνο γίνεται σημαία για τη γενικότερη αναμόρφωση του Οικογενειακού Δικαίου, αναγκαία κατά γενική ομολογία, καθώς έχουν περάσει 31 χρόνια από τη ρύθμιση του 1983.

Ευτυχώς δηλαδή που μας κάνουν τη χάρη να μη συζητήσουν τώρα το θέμα των ζευγαριών γκέι με παιδί…

Η χώρα πλέει στη θάλασσα της παγκοσμιοποίησης με το στιβαρό χέρι του καπετάν Τσίπρα να την οδηγεί. Και με τους μούτσους, το πλήρωμα και κάθε καρυδιάς καρύδι να βάζουν αιτήματα και να ικανοποιούνται.

Αδερφές και παλικάρια κάνουν μπάφο με καμένα πανεπιστήμια και υπό τις ιαχές του ιμάμη στο νέο τέμενος. Εύγε, αυτή είναι δημοκρατία!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα