Αφιερώνεται στους αφελείς: Κολεγιά της Χρυσής Αυγής με Πακιστανούς

Το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής που μίλησε στο ‘Έθνος” και για το οποίο γράφουμε σε προηγούμενη ανάρτηση έκανε και μια εντυπωσιακή αποκάλυψη. Είπε συγκεκριμένα ότι οι Χρυσαυγίτες συνεργάζονται στενά με Πακιστανούς λαθρομετανάστες. Τους δίνουν ρούχα που μαζεύουν για τους φτωχούς (!!!) και οι Πακιστανοί τα πουλάνε στις λαϊκές και βγάζουν γερό χαρτζιλίκι.

«Τους Πακιστανούς τους χτυπούσαν για τα μάτι του κόσμου. Γιατί δε μπορώ να

δεχθώ ότι βαράω Πακιστανό αλλά μετά του πουλάω προστασία. Όποιον Πακιστανό κι αν ρωτήσεις στη Νίκαια γελάει όταν ακούει Χρυσή Αυγή. Η Τ.Ο. προστατεύει τους Πακιστανούς

Στη συνέχεια αναφέρει: «Μάζευαν λεφτά για κάποιον συνάνθρωπο που είχε πρόβλημα και τα έβαζαν στην τσέπη τους. Έλεγαν 40 ευρώ μάζεψα και στον Κλειστό Πυρήνα μαθαίναμε ότι είχαν μαζευτεί 300 ευρώ. Και πλήρωναν τα κοινόχρηστα τους και ζούσαν μια ζωή αξιοπρεπέστατη».

Το πρώην στέλεχος αναρωτιέται επίσης πώς είναι δυνατόν ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια να είναι άνεργος αλλά να ζει άνετα σε μεγάλο σπίτι.

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα για να αποκαλυφθεί η απάτη της Χρυσής Αυγής. Όσοι τους ψήφισαν και τους στήριξαν ας ζήσουν τώρα τους χειρότερους εφιάλτες τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα