O κύβος ερρίφθη...

(Ανανεωμένο) Τα τύμπανα του πολέμου στο ελληνικό ποδόσφαιρο άρχισαν να ηχούν, από το κέντρο της Αθήνας. Εκεί , στο πασίγνωστο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος όπου συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να συμφωνήσουν έχοντας και το «πράσινο φως» του Γιάννη Αλαφούζου ότι δεν πάει άλλο με αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέραμε και χθες οι συμμαχία της τριανδρίας είναι πλέον γεγονός. Οι ισχυροί άνδρες των τριών από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας μας ξεκινούν

ανένδοτο πόλεμο στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου αρχής γενομένης από την δικαιοσύνη . Οι δικαστικές αποφάσεις αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εδώ και καιρό αλλά η στασιμότητα και η καθυστέρηση είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς . Το τέλος στην συγκάλυψη θα έρθει με πίεση προς την ηγεσία της Δικαιοσύνης κι αυτό , όπως συμφώνησαν όλοι, δεν μπορεί να περιμένει.

Κι αν το θέμα της απονομής δικαιοσύνης δεν μπορεί να περιμένει, το επόμενο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει υπό τις προϋποθέσεις που ισχύουν φέτος. Και οι τρεις άντρες συμφώνησαν ότι αν δεν γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις στα κακώς κείμενα σε ΕΠΟ και ΚΕΔ σέντρα δεν μπορεί να γίνει. Το ενδεχόμενο να μην κατέβουν οι τρεις αυτές ομάδες είναι πλέον ορατό και βέβαια ουδείς μπορεί να διανοηθεί πρωτάθλημα χωρίς ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, καθώς οι δυο προηγούμενες χρονιές έδειξαν πόσο έλειψαν οι κιτρινόμαυροι από την Σουπερλίγκα.

Είναι η πρώτη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο που υπάρχει ένα κοινό μέτωπο τόσο ισχυρό το οποίο ασφαλώς αλλάζει άρδην τις ισορροπίες. Τώρα αν αυτό αποτυπωθεί και στις εξελίξεις αυτό θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι με αυτή η συμμαχία κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα