Και εγένετο συμμαχία

Δεν προλάβαμε να πατήσουμε το πλήκτρο της ανάρτησης για τον ΠΑΟΚ και την στροφή του από την απομόνωση στο πυρ ομαδόν και ο Ιβάν Σαβίδης κατεβαίνει στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν και με σχεδόν βέβαιη την άνοδο της ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία από τη νέα

χρονιά τα δεδομένα αλλάζουν για τα καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ατζέντα της συνάντησης των τριών ισχυρών ανδρών, περιλαμβάνεται η στάση που θα κρατήσουν απέναντι σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, η οποία αναμένεται να γίνει πιο σκληρή και πιο αποφασιστική. Η παρουσία και της ΑΕΚ στην Σουπερλιγκα από την επόμενη σεζόν ισχυροποιεί την κίνηση και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα .

Μια γεύση για το ύφος που θα κρατήσει η ομάδα των τριών από εδώ και πέρα μπορεί να πάρει κανείς από την ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Παναθηναϊκός με αφορμή τον ορισμό Μάνταλου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

«Όσο η ελληνική Δικαιοσύνη δεν επισπεύδει την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για την εγκληματική οργάνωση, στην οποία περιλαμβάνονται ανώτατα στελέχη της ΕΠΟ, διαιτητές, μέλη δικαιοδοτικών οργάνων και Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, παραμένει βαριά η σκιά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι θεατές απαράδεκτων διαιτησιών, με τις οποίες ευνοούνται και αδικούνται σταθερά συγκεκριμένες ομάδες». Αναφέρει σε ένα χαρακτηριστικό κομμάτι της.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα