Το βιβλίο της Sensible Software

Sensible Soccer, Cannon Fodder και πολλοί ακόμη θρύλοι σε ένα συλλεκτικό αφιέρωμα.

Ο γραφίστας Darren Wall και ο συγγραφέας Gary Penn ανέλαβαν την πρωτοβουλία να καταγράψουν ολόκληρη την ιστορία της θρυλικής Sensible Software σε ένα βιβλίο, με τίτλο Sensible Software: 1986-1999.

Το project έχει τεθεί προς χρηματοδότηση στο Kickstarter, με στόχο να πιάσει τα 30.000

δολάρια μέχρι την Κυριακή 7 Οκτωβρίου για να κυκλοφορήσει. Η πορεία 13 ετών της εταιρείας μέχρι την εξαγορά της από την Codemasters ήταν λαμπρή, καθώς μας χάρισε κορυφαία games κατά την δεκαετία του '90, όπως τα Sensible Soccer, Cannon Fodder, Wizkid κ.α. Όλα αυτά λοιπόν οι συντελεστές του εγχειρήματος έχουν ως στόχο να τα καταγράψουν σε ένα βιβλίο, το οποίο θα αποτελέσει σίγουρα συλλεκτικό κομμάτι στη βιβλιοθήκη σας.

{youtube}oJxnXyBwXYw|400|300{/youtube}

Η προσπάθεια φέρει την στήριξη λαμπρών ανθρώπων, όπως του Jon Hare, ιδρυτή της Sensible Software (σ.σ. βίντεο) και του Peter Molyneux, οι οποίοι παραχώρησαν συνεντεύξεις προς τους συγγραφείς. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου, αν τελικά εγκριθεί στο Kickstarter και ξεκινήσει παραγωγή, θα υπάρχουν συλλεκτικές φωτογραφίες από την ανάπτυξη των games πριν αυτά ολοκληρωθούν. Εκδοτική εταιρεία είναι η νεοσύστατη "Read-Only Memory" η οποία ευελπιστούμε να πραγματοποιήσει κι άλλα αφιερώματα σε γνωστές εταιρείες του χώρου, ανενεργές και μη.

Η προτεινόμενη τιμή του Sensible Software: 1986-1999 αναμένεται να ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα