Το Xbox One της Insomniac Games!

Οι developers βάζουν την υπογραφή τους στην κονσόλα με στόχο...την οικονομική συμπαράσταση σε ακρωτηριασμένη συνάδελφό τους!

Η graphics artist της Insomniac Games, Ana Kessel, έχασε το πόδι της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όπου χτυπήθηκε από οδηγό που δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Η νεαρή αποφοίτησε πρόσφατα από το Full Sail University και διακρίνεται για το ταλέντο της.

Την περίοδο αυτή βρίσκεται σε κατάσταση νάρκωσης μετά από αλεπάλληλα χειρουργεία, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω του υψηλού κόστους θεραπείας της.

Οι συνάδελφοί της στην Insomniac πήραν ένα Xbox One, το γέμισαν με υπογραφές και το έβαλαν σε δημοπρασία στο Ebay με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα και να την βοηθήσουν. Η κονσόλα έχει μαζί της τα Forza Motorsport 5 και Ryse: Son of Rome, κάτι που είναι μικρής σημασίας μπροστά στο συλλεκτικό αυτό αντικείμενο και τον σκοπό για τον οποίο δημοπρατήθηκε.

Απομένουν έξι ημέρες μέχρι την λήξη της αγγελίας η οποία μόλις ξεπέρασε τα 2.000 δολάρια. Μέχρι τότε η τελική τιμή της σίγουρα θα ανέβει, δεδομένου του ότι το τελευταίο 24ωρο γίνονται οι μεγάλες προσφορές από όσους "καίγονται" να αποκτήσουν τέτοια μοναδικά αντικείμενα.

Για την περίπτωση της Ana Kessel συγκεντρώνονται ήδη χρήματα μέσω της σελίδας GoFundMe. To ποσό που έχει μαζευτεί ανέρχεται σε 58.000 δολάρια ενώ τελικός στόχος είναι τα 150.000 δολάρια. Το Xbox One που βλέπετε θα βάλει το μικρό του λιθαράκι. Η Epic Games είχε επίσης διεξάγει δημοπρασίες τον Νοέμβριο, κυκλοφορώντας αυθεντική, retro και χρυσή έκδοση του Lancer από το Gears of War. 3.000 δολάρια συγκεντρώθηκαν από τις τρεις αυτές δημοπρασίες.

Ευελπιστούμε σε ταχεία ανάρρωση και καλό κουράγιο στην Ana Kessel για την περιπέτεια υγείας που περνάει. Σε κάτι τέτοιες στιγμές, οι gamers αλλά και οι άνθρωποι της βιομηχανίας δείχνουν πάνω απ' όλα την ευαισθησία τους.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα