Το GameWorld στη ΔΕΘ

Ανεβαίνουμε για πρώτη φορά Θεσσαλονίκη και μοιράζουμε δεκάδες δώρα! [UPDATE]

Μέχρι σήμερα το GameWorld.gr διοργάνωνε events και meetings μόνο στην Αθήνα, όπου είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά και κυρίως να παίξουμε games παρέα! Πολλοί αναγνώστες μας από την Θεσσαλονίκη

μας έχετε ζητήσει να ανέβουμε ώστε να έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε.

Η αρχή λοιπόν θα γίνει σε λίγες ημέρες. Το event είναι λιγο έως πολύ γνωστό σε όλους σας. Πρόκειται για την ΔΕΘ (Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης) η οποία θα διεξαχθεί 7-15 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης. Αντιλαμβάνεστε ότι με την έλλειψη μεγάλων εκθέσεων τεχνολογίας και games στην Αθήνα, τον πρώτο ρόλο στα events για το 2013 δείχνει να έχει η συμπρωτεύουσα. Και σε μία τέτοια εκδήλωση οφείλαμε να δώσουμε το παρόν.

Ο moderator του GameWorld Φίλιππος Δαουκόπουλος (Aliengoa), μαζί με τον Γιάννη Χριστόπουλο (Foudu) και πολλούς από εσάς (περίπου 20 άτομα έχετε ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον) θα βρίσκονται εκεί από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου μέχρι να καταφθάσει η συντακτική ομάδα του GameWorld. Το τριήμερο από Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα είναι κοντά σας οι συντάκτες Μάνος Γρυπάρης, Παντελής Δασκαλέλος, Χριστιάνα Θάνου και Νικόλας Μαρκόγλου.

Η έκθεση ΔΕΘ
Η Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης διεξάγεται φέτος για 78η φορά.
Μέρος: Διεθνές Εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης, Διεύθυνση Εγνατία 154, Κέντρο Θεσσαλονίκης
Πότε: Από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου
Ώρες: Καθημερινές 16:00-22:00. Σαββατοκύριακα 10:00-22:00
Τηλ: 2310-291111
Τιμές εισητήριων: Καθημερινές 3€, Σαββατοκύριακα 5€, Οικογενειακό εισητήριο 10€ (σ.σ. οι τιμές αφορούν την είσοδο στην έκθεση και καθορίζονται απ' το κράτος)
Μέρος συνάντησης: Τομέας eGaming

eGaming
Το EGaming της ΔΕΘ θα είναι όπως όλα δείχνουν το μεγαλύτερο gaming event της χρονιάς, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα. Ο τομέας eGaming βρίσκεται στο Περίπτερο 17 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου και σε 1.500 τετραγωνικά μέτρα που θα περιέχει θα βρείτε παρουσιάσεις games, τουρνουά από τα μεγαλύτερα games που παίζονται online, cosplay, graffiti, επιδείξεις parkour και συνολικά πάνω από 40 διαφορετικές δραστηριότητες. Εκεί θα βρισκόμαστε και οι συντάκτες του GameWorld το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Θα υπάρχει αφίσα του GameWorld και φυσικά μπορείτε να ρωτήσετε οποιαδήποτε στιγμή τους υπεύθυνους από το Περίπτερο 17 για να έρθετε να μας βρείτε.

Τα events του eGaming περιλαμβάνουν:
- Τουρνουά League of Legends 5v5: Η νικήτρια ομάδα θα περάσει στο Βαλκανικό τουρνουά για να διεκδικήσει έπαθλο 4.000 ευρώ.
- Τουρνουά StarCraft 2, Fifa 13, Halo 4, Injustice, League of Legends 1vs1, 2vs2 και 3vs3, Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Global Offensive, Tekken Tag Tournament 2, Super Street Fighter IV, Vanguard, Pro Evolution Soccer 2013 (7-8 Σεπτεμβρίου) και NBA 2K13 (11 Σεπτεμβρίου).
- Ultimate gamer: Διαγωνισμός σε πολλά games απ' τα οποία θα αναδειχθεί ο καλύτερος gamer με δώρο χρηματικό έπαθλο.
- Retro games, Cosplay, Card tournaments σε Yu Gi Oh, Pokemon, Magic the Gathering, ONFestival Magic Qualifiers και το 1ο Balkan Magic Open Tour με τον νικητή να πηγαίνει στη Βουλγαρία στο Ευρωπαϊκό Grand Prix, επιτραπέζια παιχνίδια, treasure hunt και για τους Anime Fans θα δείτε πως σχεδιάζονται manga και θα γνωρίσετε ηθοποιούς που υποδύονται τις φωνές στις ελληνικές μεταγλωττίσεις.
- Παρουσιάσεις νέων games από τους συντάκτες του GameWorld και τους συνεργάτες της ΔΕΘ και σεμινάρια σε video games και τεχνολογίες PC από το Hellenic American Education Center

{youtube}dOVsVMS2KXA|500|300{/youtube}

Το GameWorld θα είναι εκεί!
Από το GameWorld.gr θα δώσουν το παρόν οι συντάκτες:
- Μάνος Γρυπάρης
- Παντελής Δασκαλέλος
- Χριστιάνα Θάνου
- Νικόλας Μαρκόγλου

Τα events του GameWorld
Η ΔΕΘ διεξάγεται για 9 ημέρες, στις οποίες βρίσκεται από την πρώτη ώρα το Community του GameWorld. Το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου θα βρίσκονται στη ΔΕΘ και οι συντάκτες του GameWorld. όπου και θα έχουμε το αποκορύφωμα του ενδιαφέροντος! Το πρόγραμμα που σας ετοιμάζουμε και στο οποίο σας καλούμε να συμμετάσχετε είναι το εξής:

Από τις 7 Σεπτεμβρίου και με κορύφωμα το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου θα βρισκόμαστε στη ΔΕΘ, στο Περίπτερο 17 του eGaming τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

- Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου - Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου:
- 11:00-20:30: Community days: Ο moderator Φίλιππος Δαουκόπουλος θα βρίσκεται εκεί με επίλεκτη ομάδα του GameWorld για να σας υποδεχθούν και να παίξετε games, να συζητήσετε για το site, το κανάλι μας στο YouTube και γενικά να έρθετε πιο κοντά ως Community. Θα περιμένουμε να ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις σας.

- Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου:
16:00: Οι συντάκτες του GameWorld θα βρίσκονται εκεί από την έναρξη της έκθεσης.
20:00-21:00: Θα υπάρξουν ομιλίες με εκπρόσωπους του ελληνικού τύπου και του GameWorld σχετικά με games και θα διατυπωθούν απόψεις.
21:00-22:00: Θα βρισκόμαστε στο περίπτερό μας για μια πρώτη γνωριμία μαζί σας.

- Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου:
Το πρωί οι συντάκτες του GameWorld θα δώσουν συνέντευξη σε γνωστό μέσο όπου και θα μιλήσουν για το site, τους Game Maniacs και την ραδιοφωνική εκπομπή Users.

14:00-22:00 GameWorld@ΔΕΘ: Κατά την διάρκεια των ωρών αυτών θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να παίξουμε games μαζί και να μοιράσουμε δωράκια.
Τα δώρα θα μοιραστούν σε αναμετρήσεις 1v1 με τους συντάκτες:
FIFA 13: Μάνος Γρυπάρης
Halo 4: Νικόλας Μαρκόγλου, Παντελής Δασκαλέλος
Injustice: Gods Among Us: Χριστιάνα Θάνου, Παντελής Δασκαλέλος, Νικόλας Μαρκόγλου
League of Legends: Χριστιάνα Θάνου, Παντελής Δασκαλέλος. Σε 5vs5 όλοι οι συντάκτες
Pro Evolution Soccer 2013: Μάνος Γρυπάρης
Starcraft II: Παντελής Δασκαλέλος
Super Street Fighter IV: Μάνος Γρυπάρης, Νικόλας Μαρκόγλου
Tekken Tag Tournament: Χριστιάνα Θάνου
*Δείτε αναλυτικά τα δώρα στο τέλος του άρθρου. Οι διαγωνισμοί αφορούν τους αναγνώστες του GameWorld και όποτε βλέπετε κάποιον συντάκτη διαθέσιμο μπορείτε οι ίδιοι να ζητάτε να συμμετάσχετε σε αυτούς μέχρι εξαντλήσεως των δώρων!

Επίσης, το Σάββατο και την Κυριακή 18:00-21:00 θα κληρώσουμε από 2 Dragon Age 2 Messenger Bags! Για συμμετοχές στην κλήρωση επικοινωνείτε οι ίδιοι στο περίπτερό μας. Παραλαμβάνετε την κάρτα GameWorld, γράφετε το όνομά σας και λίγο πριν τις 21:00 το ρίχνετε στην κληρωτίδα (κουτί YouTube) που θα βρείτε στο περίπτερο. Στις 21:00 του Σαββάτου και της Κυριακής θα γίνει η κλήρωση, με νικητές όσους βρίσκονται live, αφού λίγα λεπτά πιο πριν θα έχουν αφήσει το όνομά τους.

22:30-02:00 Mediterranean Cosmos: Στις 22:00, αμέσως μετά την λήξη της ΔΕΘ του Σαββάτου (προτελευταία ημέρα), οι συντάκτες και οι αναγνώστες του GameWorld θα μεταβούμε στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos (11ο Χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, Πυλαία) το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 λεπτών με αυτοκίνητο από το εκθεσιακό κέντρο. Σας περιμένουμε όλους εκεί! Αν δεν έρθετε στη ΔΕΘ φυσικά μπορείτε να έρθετε και να μας βρείτε κατευθείαν στα Mediterranean Cosmos και πιο συγκεκριμένα:
22:30-00:30: Στο Village Bowling όπου θα παίζουμε Arcade, μπιλιάρδο και μπόουλινγκ.
00:30-02:00: Στο Evans, ένα cafe bar που βρίσκεται στον πάνω όροφο του εμπορικού κέντρου. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να πιούμε το ποτάκι μας και να τα πούμε πιο χαλαρά.

- Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου:
Το πρωί θα έχουμε το γύρισμα του Επεισοδίου 9B των Game Maniacs με τους GRamers. Το επεισόδιο 9A με τον Superetroid έχει ήδη γυριστεί!
14:00-22:00: Κατά την διάρκεια των ωρών αυτών θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να παίξουμε games μαζί και να μοιράσουμε δωράκια, στα games που αναφέραμε πιο πάνω. Επίσης, στις 21:00 θα κληρώσουμε την δεύτερη Dragon Age 2 Messenger Bag! Για συμμετοχές στην κλήρωση θα πρέπει να είστε παρόντες στις 21:00.
22:00: Φεύγουμε από την ΔΕΘ και σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας!

Τα δώρα
Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα δώσουμε τα παρακάτω δώρα:
2 Razer Dragon Age 2 Messenger Bags (*με κλήρωση)
20 Total War: Rome 2 t-shirts
20 Total War: Rome 2 mouse pads
10 Razer t-shirts
5 δωροεπιταγές των 20 ευρώ από το TokoToukan για να αγοράσετε τα t-shirts της επιλογής σας
3 Company of Heroes 2 (PC)
5 κωδικούς Xbox Live Gold ενός μήνα
14 Κωδικους Xbox Live Gold 48 ωρών
4 Red Faction: Armageddon (PC)
10 Amnesia (PC)
10 Limbo (PC)
8 Shank 2 (PC)
6 Bastion (PC)
5 Awesomenauts (PC)
3 Back to The Future: The Game (PC)
5 Gran Turismo 5 DLC codes (PS3)
1 Game & Wario (Wii U)
1 King Fu Rabbit (Wii U)
1 Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity (3DS)
1 The Unfinished Swan (PS3)
1 Super Little Acorns 3D Turbo (3DS)
8 Plants vs Zombies (Android)
2 Razer Armadillo
3 Uncharted: Golden Abyss (PS Vita)
3 Sly Cooper: Thieves in Time (PS Vita)
4 3DS t-shirts
1 Turbo Super Stunt Squad (PS3)
15 Halo 4 Lanyards
Football Manager 2013 (PSP)
Pro Evolution Soccer 2013 (PSP)

Τα περισσότερα από τα δώρα αυτά θα μοιραστούν το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου όταν και θα ανέβουν οι συντάκτες του GameWorld. Θα μπορείτε να επιλέξετε όποιον συντάκτη θέλετε, να παίξετε μαζί του video game της επιλογής σας (PC, PS3, Xbox 360, PS Vita ή 3DS) και αν τον νικήσετε τότε κερδίζετε το δώρο της επιλογής σας.

*Οι δύο Dragon Age 2 Messenger Bags είναι τα μόνα δώρα θα δοθούν με κλήρωση. Οι κληρώσεις θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Θα δώσουμε από μία τσάντα για κάθε ημέρα. Για τις συμμετοχές, θα παραλαμβάνετε μία κάρτα GameWorld (τις κάρτες σας τις δίνουμε στο περίπτερό μας), θα γράφετε το ονοματεπώνυμο στο πίσω μέρος της και στις 21:00 θα ρίχνετε την κάρτα σας στην "κούτα-κληρωτίδα YouTube" που θα βρείτε στο περίπτερό μας. Μετά, ένας συντάκτης του GameWorld θα τραβήξει την κάρτα και θα ανακοινώσει τον νικητή.

Σας περιμένουμε!
Η καρδιά του gaming χτυπάει αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Ελάτε λοιπόν όλοι στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, 7-15 Σεπτεμβρίου και ειδικότερα στο Περίπτερο 17, όπου θα βρισκόμαστε εκεί, αρχικά με το Community από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου θα δώσουμε βροντερό παρόν με τη συντακτική ομάδα και όλα τα παραπάνω events μας. Δηλώστε την παρουσία σας μέσω του forum και φυσικά μέσω του Facebook event όπου μπορείτε να προσκαλέσετε και τους φίλους σας! Όσοι θέλετε να βοηθήσετε στην οργάνωση στο περίπτερο του GameWorld.gr στείλτε μας τα emails σας στο [email protected] για να σας εξασφαλίσουμε free pass στην έκθεση!

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Δερδεμέζη και την ΔΕΘ για την φιλοξενία που θα παρέχουν στους συντάκτες του GameWorld από την Αθήνα κατά την διάρκεια του τριημέρου.

Keywords
ΔΕΘ, back to the future, league of legends, dragon age 2, plants vs zombies, dragon age, mediterranean cosmos, total war, xbox live, in time, xbox 360, ps vita, θεσσαλονικη, αθηνα, games, online, graffiti, parkour, league, fifa, halo, global, tekken, tag, super, fighter, pro, evolution, soccer, nba, ultimate, retro, pokemon, magic, anime, video, hellenic, education, community, site, youtube, game, dragon, messenger, bags, live, cosmos, village, bowling, evans, cafe, razer, rome, heroes, xbox, red, armageddon, amnesia, future, dlc, wii, king, rabbit, infinity, swan, turbo, zombies, uncharted, golden, abyss, sly, time, ps3, vita, forum, facebook, free, www.facebook.com, www.youtube.com, η ημέρα της γης, plants vs zombies, in time, επιτραπεζια παιχνιδια, κληρωση, ps vita, νικητη, αυτοκινητο, βουλγαρια, δωρα, μπιλιαρδο, παιχνιδια, προγραμμα, ωρα, dlc, dragon age 2, games, game, heroes, league of legends, nba, pokemon, ps3, time, ultimate, village, vita, xbox 360, xbox live, youtube, αφισα, βρειτε, βρισκεται, γινει, γνωριμια, διευθυνση, δειτε, δειχνει, δωρο, εγνατια, ευκαιρια, ευρω, υπαρχει, εκθεση, ελλειψη, ερθετε, διαγωνισμοι, ληξη, μπορειτε, μονα, ομαδα, ονομα, πεμπτη, πρωι, ρολο, σαββατο, σεμιναρια, συγκεκριμενα, συνεχεια, τριημερο, φυσικα, φορα, ωρες, abyss, amnesia, anime, super, bags, bowling, back to the future, gameworld.gr, cafe, counter, community, cosmos, free, dragon age, dragon, education, evans, evolution, fifa, fighter, forum, future, graffiti, global, golden, halo, hellenic, king, καρδια, κυριακη, league, mediterranean cosmos, messenger, magic, infinity, parkour, rabbit, razer, red, retro, armageddon, rome, pro, site, sly, soccer, swan, tag, tekken, online, total war, turbo, θανου, uncharted, χαλαρα, zombies
Τυχαία Θέματα