Σύνδεση Xbox 360 σε Xbox One

Εφικτή σύμφωνα με τον Larry Hryb.

Ο Larry Hryb, διευθυντής προγραμματισμού του τμήματος Xbox Live της Microsoft (γνωστός με το nickname Major Nelson) παραχώρησε την παρακάτω συνέντευξη σε δημοσιογράφο του Reddit, λέγοντας ότι θα μπορείτε να συνδέσετε ένα Xbox 360 στο Xbox One

μέσω HDMI θύρας. Το ίδιο θα ισχύει και για ένα PC με Windows 8.

O λόγος που θα θέλετε να το κάνετε αυτό; Προφανώς για να εκμεταλλευτείτε το user interface του Xbox One, καθότι θυμίζουμε ότι η Microsoft έχει ανακοινώσει πως δεν θα υπάρξει backwards compatibility μεταξύ Xbox One και Xbox 360. Εκτός κι αν...η Microsoft προετοιμάζει το έδαφος για να αλλάξει κάτι στην πορεία.

{youtube}2lMhjM9BK7M|400|300{/youtube}

Στο παραπάνω βίντεο υπάρχει όμως και μια επίκαιρη ερώτηση της δημοσιογράφου που αφορά το πόσο καιρό θα διαρκούν τα licenses των games που θα αγοράζετε στο Xbox One κι αν θα κρατήσουν παραπάνω διάστημα από τον χρόνο ζωής της κονσολας. Εδώ ο Hryb απάντησε "Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα την είσοδό μας στη νέα αυτή γενιά οπότε είναι νωρίς να μιλήσουμε για το τέλος της. Πάντως σίγουρα δεν θα αφαιρούσαμε άδειες από τα games. Το Xbox One δεν είναι σχεδιασμένο για κάτι τέτοιο αλλά για να έχει ευελιξία ως σύστημα".

Όσο για τα bans στα games, διευκρίνισε ότι αν ένας χρήστης γίνει ban από το Xbox Live θα μπορεί να έχει πάντοτε πρόσβαση στα games που έχει αγοράσει!

Μία φορά login ανά 24 ώρες
Για το επίκαιρο αυτό ερώτημα, ο Larry Kryb αρκέστηκε στο να τονίσει τα θετικά, λέγοντας ότι "θα έχετε πάντοτε πρόσβαση στα games σας από όπου κι αν βρίσκεστε". Όσο για την Sony, το στέλεχος της Microsoft πιστεύει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η πολιτική της εταιρείας εξαιτίας της Sony. Μάλιστα απάντησε δίνοντας βάση στα exclusives του Xbox One. Σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία ότι θα είναι περισσότερα από του PlayStation 4, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα