Xbox One: Press conference Highlights

Έχετε τρεις λόγους να δείτε αυτό το βίντεο!

Ύστερα από την παρουσίαση του Xbox One στην έκθεση E3, η Microsoft δεν έχει λανσάρει μέχρι στιγμής κάποιο βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα. Ωστόσο μπορούμε να κρατήσουμε τα Highlights της πρώτης αποκάλυψης του Xbox One το Μάιο.

Δείτε το παρακάτω Best Of λοιπόν και κυρίως για τρεις λόγους:
1)Τα

μηνύματα που ήθελε να περάσει η Microsoft και το κατά πόσο επηρεάστηκε, σε βαθμό ώστε στην E3 να μας δείξει μόνο games.
2)Δείτε το βίντεο στο YouTube και μετρήστε Θετικά-Αρνητικά. Η διαφορά αυτή δεν υπάρχει σε κανένα άλλο βίντεο της Microsoft μέχρι σήμερα.
3)Στο τέλος του link του βίντεο υπάρχει η κατάληξη "ps4". Σατανική σύμπτωση; Άραγε ο moderator του Xbox channel της Microsoft το πρόσεξε και το αμέλησε ή δεν το πρόσεξε καθόλου;

{youtube}L0HgsIf-ps4|400|300{/youtube}

Παρότι η Microsoft απέδωσε στο 100% των δυνατοτήτων της στην E3 αντιστρέφοντας ένα σημαντικό μέρος του αρνητικού κλίματος που υπήρχε για τα μεταχειρισμένα, εντούτοις δεν υπήρξε κάποιο ανάλογο βίντεο μετά την E3. Προφανώς η Microsoft φοβάται νέες αντιδράσεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν ξεκαθάριζε τη θέση της για τα μεταχειρισμένα και έδινε περισσότερες πληροφορίες για το Share των Games για 10 άτομα, ένα νέο τρέιλερ θα βοηθούσε, ακόμα κι αν τα Θετικά-Αρνητικά ήταν στο 50-50.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 καθώς και όλα τα games που θα υποδεχτούν τη νέα της κονσόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα