ΝΒΑ 2Κ14: OMG τρέιλερ

Δείτε τους αστέρες του NBA στις next gen κονσόλες. [UPDATE]Το NBA 2K14 κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες στα καταστήματα και αν μη τι άλλο έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των “μπασκετικών”, όχι μόνο λόγω του gameplay του, αλλά και γιατί περιλαμβάνει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καθώς και 12 ακόμη ομάδες της Euroleague. Όπως γνωρίζουμε

ήδη η πρόσφατη δημιουργία της Visual Concepts είναι ήδη διαθέσιμη για PC, PS3 και Xbox 360, αλλά πολύ σύντομα θα κάνει το next gen...άλμα σε αμφότερα τα PS4 και Xbox One.

Η 2K Games έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο άκρως εντυπωσιακό τρέιλερ για τις next gen εκδόσεις του NBA 2K14 που φέρει τον τίτλο ΟΜG, προφανώς από το γνωστό επιφώνημα "oh my god", το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αντικατοπτρίζει πλήρως την πραγματικότητα. Δείτε λοιπόν πως θα απεικονίζονται οι μεγάλοι αστέρες του NBA στo PS4 και το Xbox One.

{youtube}61agdrpCa0g|500|300{/youtube}

Με βάση τα όσα είδαμε το ρετουσάρισμα που έχει γίνει στον οπτικό τομέα δείχνει πραγματικά εξωπραγματικό. H δουλειά στον τομέα των animations και του bump mapping κρίνεται άκρως ικανοποιητική και αν μη τι άλλο το NBA 2K14 υπόσχεται μια πραγματικά next gen εμπειρία. Φυσικά στο μέλλον ο ανταγωνισμός αναμένεται να φουντώσει, καθώς θα πρέπει να σημειωθεί ότι τους επόμενους μήνες περιμένουμε και το NBA Live 14 της Electronic Arts.

Διαβάστε το review του NBA 2K14 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα