Μακρύς ο δρόμος του The Last Guardian

Πολλά τεχνικά προβλήματα καθυστερούν την κυκλοφορία του.

Το αποκλειστικό για PS3 παιχνίδι της Sony, The Last Guardian, δεν μας τίμησε με την παρουσία του στην Gamescom, πράγμα που γεννάει ερωτηματικά σχετικά με την πορεία του.

Ο διευθυντής της Sony Worldwide Studios, Shushei Yoshida, σε σχετική ερώτηση απάντησε πως "Η ομάδα εργάζεται πολύ σκληρά. Υπάρχουν

κάποια τεχνικά προβλήματα που προσπαθούν να επιλύσουν. Είναι μια περίοδος που στους έξω δεν φαίνεται να προχωράει το παιχνίδι αλλά εσωτερικά γίνεται πολύ δουλειά πάνω στον τίτλο". Το The Last Guardian δεν εμφανίστηκε ούτε στο περσινό Tokyo Games Show αλλά ούτε στη Ε3 τον Ιούνιο. Η γνωστοποίηση πως ο Fumito Ueda δουλεύει στον τίτλο μετά την αποχώρησή του από την Team Ico που έχει αναλάβει το development του τίτλου, δεν βοήθησε πολύ στο να κατευναστούν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με τον Yoshida η Sony Japan Studio έπρεπε να κάνει ολοκληρωτική ανασκευή του The Last Guardian ώστε αυτό να είναι playable. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε "Είχαμε φτάσει το παιχνίδι σε σημείο που μπορούσε κάποιος να το παίξει και τότε ήταν που βιαστήκαμε να μιλήσουμε για την κυκλοφορία του. Τα τεχνικά προβλήματα αποδείχτηκαν όμως πολύ πιο δύσκολα και έτσι οι τεχνικοί έπρεπε να ξανακάνουν την δουλειά που έκαναν”.

Ο Yoshida επέμενε στο ότι το The Last Guardian είναι τίτλος που αναπτύσσεται για το PS3, παρόλο που κάποιοι πιστεύουν πως τελικά θα το δούμε στο Playstation 4 που αναμένεται στα τέλη του επόμενου έτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα