Πωλήθηκε το Xbox Durango devkit στο eBay

Στο σφυρί η νέα κονσόλα της Microsoft;

Ποιος είπε πως μόνο τα έργα τέχνης και οι αντίκες έχουν την τιμητική τους στις δημοπρασίες; Το next-gen Xbox (που δεν ξέρουμε κατά πόσο αληθεύει η ύπαρξή του) πωλήθηκε έναντι 16.356 ευρώ ή 20.100 δολάρια αν προτιμάτε μια πιο βαριά βαλίτσα.

Το “Microsoft Xbox Durango Development Kit” είναι ένα από τα δύο πρωτότυπα τα οποία φαίνεται να ανήκουν σε κάποιον με το ψευδώνυμο DaE. Ο άνθρωπος αυτός

ήταν ο ίδιος που ανέβασε μια εικόνα με τις δυνατότητες του Kinect 2.0 καθώς και διάφορες εικόνες και τα specs του Durango devkit.

Όπως επιβεβαίωσε στο twitter του το εν λόγω μηχάνημα ήταν δικό του και αφού είχε δύο “το ένα δεν χρειάζονταν να το κρατήσει ως σκαμπό για τα πόδια”. Tα bids στο eBay πήραν φωτιά, με 18 bidders και 43 χτυπήματα συνολικά. Ο νικητής της δημοπρασίας ανέβασε την προσφορά κατά 4.000 δολάρια εκτοξεύοντας την τιμή στα 20.000 δολάρια, για να το αγοράσει 100 δολάρια παραπάνω έναντι του ανταγωνιστή του.

Το όνομα του μυστηριώδη νικητή παραμένει άγνωστο, όπως και το κατά πόσον το μηχάνημα υπάρχει. Είναι αλήθεια όλο αυτό; Αν ναι, πως έφυγαν από την Microsoft και πως κατέληξαν να δημοπρατούνται; Τα αγόρασε κάποιος ανταγωνιστής για να αντιγράψει; Ο καιρός μόνο θα δείξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα