FIFA 13: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Θα παίξουμε πολύ μπάλα το φθινόπωρο.

Ποδοσφαιρόφιλοι ετοιμαστείτε! Το demo του FIFA 13 θα είναι κοντά μας στις 11 Σεπτεμβρίου και το παιχνίδι λίγες μέρες μετά, όπως ανακοίνωσε στην Gamescom η EA.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα features που θα δούμε στο demo είναι το νέο EA Sports Football Club

Match Day mode, στο οποίο θα μπορούμε να παρακολουθούμε την real-life πρόοδο των αγαπημένων μας ομάδων μέσω του FIFA 13. Ο σχολιασμός θα συνοδεύει την διεξαγωγή του αγώνα. Επίδειξη πάνω σε αυτό το στοιχείο του mode έγινε με τον τελικό του Barcley Premier League, όταν η Man City με ένα δραματικό comeback κέρδισε τον αγώνα ενάντια στην Manchester United. Οι σχολιαστές περνούσαν αυτήν την αίσθηση στους ακροατές. Το πως θα καταφέρει η EA να το πετύχει αυτό πέραν της ηχογράφησης νέων σχολιασμών κάθε εβδομάδα είναι άγνωστο. Παραμένει πάντως μια πολύ πρωτότυπη προσθήκη, η οποία ίσως να μας φέρει και κάποιες νέες τεχνολογίες. Ο καιρός γαρ εγγύς.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό του mode θα είναι η παρακολούθηση της φόρμας στην οποία βρίσκονται οι παίκτες, έτσι ώστε να προσαρμόζoνται αναλόγως τα στατιστικά τους στο παιχνίδι. Επίσης θα υπάρχουν προτάσεις αγώνων προς παρακολούθηση αλλά και με το Game of the Week θα επισημαίνονται οι πιο σημαντικές αναμετρήσεις παγκοσμίως. Το Match Day θα είναι διαθέσιμο μόνο στις εκδόσεις για PC, PS3 και Xbox 360.

Άξια προσοχής είναι και η ανακοίνωση της EA σχετικά με την βελτίωση του αμφιλεγόμενου Head To Head Seasons που είδαμε στο FIFA 12. Πλέον θα ονομάζεται Seasons και θα υποστηρίζει co-op δύο εναντίον δύο. Η σεζόν θα διαρκεί για 10 παιχνίδια, θα υπάρχει δυνατότητα διαρκούς save στην πορεία της διοργάνωσης, καθως επίσης και trophy cabinet στο οποίο θα βρίσκονται τα τρόπαια που έχετε κερδίσει. Το matchmaking έχει υποστεί και αυτό βελτιώσεις ώστε να είναι πιο ισορροπημένο. Το Seasons έχει προστεθεί και στο Ultimate Team, το οποίο επίσης έχεις αλλάξει, έχοντας καλύτερο tutorial για τους αρχάριους και Τeam of the Week challenges.

Η ολοκληρωμένη έκδοση του FIFA 13, θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, Wii U, Wii, PS Vita, Nintedo 3DS, iOS, Xperia Play, PSP και PS2.

Keywords
Τυχαία Θέματα