Κινητό ευρυζωνικό δίκτυο 4G

Ξεκινάει η πιλοτική διάθεση από την Cosmote. Κάντε αίτηση για συμμετοχή.

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών COSMOTE πραγματοποιεί εδώ και πολύ καιρό εργαστηριακές δοκιμές πάνω στο κινητό ευρυζωνικό δικτύο 4G και τον ανάλογο εμπορικό εξοπλισμό και αναπτύσσει σταδιακά δίκτυο 4G τεχνολογίας LTE

(Long Term Evolution) με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους χρήστες, καθότι με την εξέλιξη απ' το 3G στο 4G οι ταχύτητες πρόσβασης στο Internet θα είναι εντυπωσιακές.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το κατέβασμα μίας ταινίας HD θα είναι μία υπόθεση 2-3 λεπτών μέσα από το δίκτυο 4G, επομένως μιλάμε για αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων σε εντυπωσιακά σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, γίνεται δυνατή η χρήση νέων προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως τα HD Streaming και HD Video Conferences.

Η Cosmote αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές του δικτύου στο εργαστήριό της, προχωράει από σήμερα στο αμέσως επόμενο βήμα με την πιλοτική διάθεση του κινητού ευρυζωνικού δικτύου 4G σε καταναλωτές από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που θα συμπληρώσουν τη Φόρμα Ενδιαφέροντος, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο site της εταιρείας. Όσοι λοιπόν επιλέξετε να συμπληρώσετε τη Φόρμα, θα προμηθευτείτε κατά προτεραιότητα τον ειδικό εξοπλισμό και θα ζήσετε πρώτοι την εμπειρία του 4G δικτύου της COSMOTE, όταν διατεθεί εμπορικά! Κάτι σαν...συμμετοχή σε beta έκδοση δηλαδή.

Keywords
Τυχαία Θέματα