Οι πωλήσεις της Nintendo για τον Σεπτέμβριο

Αυξάνονται οι πωλήσεις παιχνιδιών για το 3DS.

Η ερευνητική ομάδα NPD η οποία ασχολείται αποκλειστικά με αριθμούς πωλήσεων, αποκάλυψε χθες ότι το New Super Mario Bros. 2 για το 3DS ήταν το τέταρτο καλύτερο παιχνίδι σε πωλήσεις για το μήνα Σεπτέμβριο όσον αφορά την χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Nintendo με

ανακοίνωσή της ανέφερε επίσης πως τα Mario Kart 7, Star Fox 64 3D, Kid Icarus: Uprising και το The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D αύξησαν κατά πολύ τις πωλήσεις τους σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις για το 3DS αυξήθηκαν κατά 89% σε σύγκριση με πέρυσι. Η Nintendo ανακοίνωσε ακόμη ότι το Super Mario 64 DS έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική. Έγινε έτσι το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις μετά το New Super Mario Bros. (10.6 εκατομμύρια) και το Mario Kart DS (8.5 εκατομμύρια).

Watch YouTube video

Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι το μήνα Σεπτέμβριο οι γενικές πωλήσεις παιχνιδιών στην Αμερική παρουσίασαν πτώση κατά 14% με συνολικό τζίρο τα 547.3 εκατομμύρια δολάρια. Γι’ άλλη μια φορά, το Madden NFL 13 βρέθηκε στο νούμερο ένα των προτιμήσεων μιας και πούλησε τα περισσότερα αντίτυπα το περασμένο μήνα. Στο νούμερο δύο και τρία βρέθηκαν το Borderlands 2 και το Fifa Soccer 13 αντίστοιχα.

Όσο πάει και ανεβαίνει το 3DS. Εσείς το έχετε αγοράσει; Η ακόμα...το σκέφτεστε για τα Χριστούγεννα; Όπως μπορούμε να δούμε στο BestPrice.gr, η τιμή του ξεκινάει από τα 153 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα