Καλά Χριστούγεννα!

Οι ευχές μας προς τα μέλη του GameWorld κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Η συντακτική ομάδα του GameWorld.gr σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και να περάσετε όμορφα τις φετινές γιορτές!

Τις γιορτινές αυτές ημέρες ελπίζουμε να τις περάσετε με τον καλύτερο τρόπο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ελπίζουμε να έχετε διαρκώς υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία. Η κατάσταση στη χώρα μας κάθε χρόνο ολοένα και χειροτερεύει και ξέρουμε ότι λίγο-πολύ έχουμε επηρεαστεί όλοι από αυτό, συνεπώς σας ευχόμαστε και επαγγελματική ευτυχία σε ότι κι αν κάνετε, όπως επίσης καλή

σταδιοδρομία στους νεότερους. Επιπλέον Χρόνια Πολλά μην ξεχάσετε να δώσετε σε όσους γιορτάζουν. Στο GameWorld γιορτάζουν Χριστιάνα, Μάνος και Βασίλης συνεπώς μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε, τόσο σε αυτούς όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

{youtube}osLbg8LJZSI|400|300{/youtube}

Σε όσα κάνουμε να ξέρετε ότι δεν θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εσάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν για όλη την υποστήριξη που μας δείχνετε! Το GameWorld πλησιάζει τα 30.000 μέλη στο site, τα 20.000 στο YouTube, ενώ ξεπέρασε τα 21.000 Likes στο Facebook. Ευχαριστούμε λοιπόν για κάθε Like, Share ή σχόλιο που αφήσατε, καθώς μας βοήθησε πάρα πολύ στο να συνεχίσουμε, με έγκυρη ενημέρωση, έγκαιρα reviews αλλά και την δημιουργία ενός πλήρους gaming channel στο YouTube που θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τις εκπομπές του δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τα αντίστοιχα μεγάλα κανάλια του εξωτερικού.

Οι εορταστικές αυτές ημέρες μας βρίσκουν προς το παρόν στο γραφείο, καθώς έχουμε μερικά ακόμη reviews να ολοκληρώσουμε, καθώς και ορισμένες εκπομπές για το YouTube. Το Game Maniacs έχει αυτή τη στιγμή τα γυρίσματα του 15ου -Χριστουγεννιάτικου- επεισοδίου το οποίο θα δείτε την Τρίτη και την Τετάρτη, με δύο νέους παίκτες να αναμετριούνται, ενώ αν όλα πάνε καλά ίσως προλάβω να γυρίσω μία ακόμη εκπομπή Retro Gamers. Φυσικά τρέχουν παράλληλα τρεις διαγωνισμοί στους οποίους σας καλούμε να πάρετε μέρος. Ο Game of the Year που χαρίζει ένα PlayStation 4 και δεκάδες games, η Guild Wars 2: Collector's Edition του αγριεμένου Rytlock και ο διαγωνισμός των 18.000 εγγραφών (σ.σ. έγιναν ήδη 19.000) που θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

{youtube}qaJ9fDUfJfo|400|300{/youtube}

Χθες στην τελευταία εκπομπή Users για το 2013 παίξαμε για πολλές ώρες PlayStation 4 και ανταλλάξαμε επίσης ευχές οπότε...καιρός να τις κάνουμε και γραπτά με σχόλιο στο κάτω μέρος του άρθρου. Όσο για το πως θα περάσετε τις γιορτινές ημέρες γράψτε μας τι ετοιμάζετε στο forum topic που έχουμε ανοίξει.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και...τα λέμε online!

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα