Call of Duty: Ghosts: Season Pass

Περιλαμβάνει τέσσερα DLC. To Onslaught κυκλοφορεί στις 28 Ιανουαρίου για Xbox One και Xbox 360 και στις 27 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και PS3. [UPDATE 3]

[Αρχική δημοσίευση: 20/12/13] Η Activision

ανακοίνωσε σήμερα το περιεχόμενο του Season Pass για το Call of Duty: Ghosts, το οποίο κοστίζει 49.99 ευρώ.

Το Season Pass σας δίνει πρόσβαση στα τέσσερα map packs που θα κυκλοφορήσουν για το δημοφιλές FPS μέσα στο 2014 και συγκεκριμένα στα Onslaught, Devastation, Invasion και Nemesis. Επίσης, θα προστεθεί σε τέσσερα μέρη εξτρά περιεχόμενο για το Extinction mode, αν και για την ώρα η Activision δεν μας έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

{youtube}8DrImGMj04E|500|300{/youtube}

Όσοι από εσάς αγοράσετε το Season Pass θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν πρόσβαση στον multiplayer χάρτη Free Fall και στο Team Leader Digital Pack. Το τελευταίο περιλαμβάνει ένα μοναδικό multiplayer character head, ένα weapon camo, ένα reticle, ένα player patch, καθώς και μια player card. Η Activision δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία διάθεσης των επερχόμενων DLC, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κυκλοφορήσουν πρώτα στις κονσόλες της Microsoft.

[UPDATE 13/1/14] Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Infinity Ward στο Instagram, το πρώτο από τα τέσσερα downloadable map packs του Call of Duty: Ghosts ονόματι Onslaught θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Activision για την ώρα δεν μας έχει ενημερώσει σχετικά με την ημερομηνία διάθεσής του σε όλα τα format, καθώς το πιο πιθανό είναι ότι στις 28 Ιανουαρίου το Onslaught θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες της Microsoft.

[UPDATE 2: 14/1/14] H Activision πριν από μερικά λεπτά επιβεβαίωσε ότι το Onslaught DLC θα διατεθεί αποκλειστικά στις κονσόλες της Microsoft (Xbox One και Xbox 360) την 28η Ιανουαρίου. To πιο πιθανό είναι ότι στα υπόλοιπα format (PC, PS4, PS3) θα κυκλοφορήσει ένα μήνα αργότερα με βάση την πολιτική που ακολούθησε η Activision στα αντίστοιχα DLC του Call of Duty: Black Ops II.

Εν τω μεταξύ, η αμερικανική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι ακριβώς θα περιέχει το πρώτο DLC του Call of Duty: Ghosts. Συγκεκριμένα στο Onslaught περιλαμβάνονται τέσσερα νέα multiplayer maps (Fog, BayView, Containment και Ignition), ένα καινούργιο όπλο ονόματι Maverick (αποτελεί υβρίδιο μεταξύ Sniper και Assault Rifle), καθώς και το πρώτο επεισόδιο του Nightfall, ενός campaign που θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα μέρη για το Extinction mode του παιχνιδιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube}1F5viAtfCwo|500|300{/youtube}

To Nightfall λαμβάνει χώρα στις αφιλόξενες εκτάσεις της Αλάσκας και σε αυτό θα δούμε δύο νέους χαρακτήρες και μερικά νέα είδη εξωγήινων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Fog map εάν ολοκληρώσετε ένα συγκεκριμένο field order θα μεταμορφωθείτε στον Michael Myers, τον ψυχοπαθή δολοφόνο από την κινηματογραφική σειρά Halloween του John Carpenter!

[UPDATE 3: 5/2/14] H Activision ανακοίνωσε ότι το Onslaught DLC του Call of Duty: Ghosts θα διατεθεί στις 27 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και PS3. Θυμίζουμε ότι από τα τέλη Ιανουαρίου είναι ήδη διαθέσιμο για τις κονσόλες της Microsoft.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Ghosts από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα