Διαγωνισμός Crysis 3

Άλλος ένας μεγάλος διαγωνισμός. 4 αντίτυπα του νέου First-Person Shooter για PS3 και Xbox 360!

Το GameWorld τινάζει την μπάνκα στον αέρα με τέταρτο διαγωνισμό μέσα σε μία εβδομάδα.

Κερδίστε 2 Crysis 3 για PS3 και 2 για Xbox 360, προσφορά

της Electronic Arts. Το νέο First-Person Shooter που δημιούργησε η Crytek είναι εδώ και μπορείτε να διαβάσετε το review του Γρηγόρη Βούλγαρη για να πάρετε μια πρώτη γεύση!

Πως θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Τα αντίτυπα θα δοθούν με δύο διαφορετικούς τρόπους. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση και με τους δύο τρόπους για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε το παιχνίδι! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάνετε Like σε αυτή την είδηση και μετά να ακολουθήσετε όσους από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:
1ος τρόπος: Μπείτε στην ομάδα του Crysis της Community και γράψτε στον τοίχο της την λέξη "PS3" ή "Xbox 360" ανάλογα με την έκδοση του παιχνιδιού που θέλετε να κερδίσετε. Δύο από εσάς θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο μετά από κλήρωση.
2ος τρόπος: Μπείτε στην Facebook Page του GameWorld και στη συνέχεια σε αυτή τη φωτογραφία στην οποία θα πρέπει να κάνετε Like, Share και να αφήσετε οποιοδήποτε σχόλιο με τη λέξη "PS3" ή "Xbox 360", ανάλογα με την κονσόλα σας. Δύο από εσάς θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο μετά από κλήρωση.

Η κλήρωση
Οι 4 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν μετά από την κλήρωση που θα γίνει τα μεσάνυκτα της Τρίτης 5 Μαρτίου.

Άλλοι διαγωνισμοί
Αυτή τη στιγμή το GameWorld.gr έχει άλλους δύο διαγωνισμούς σε εξέλιξη. Δηλώστε συμμετοχή για τα 5 Metal Gear Rising: Revengeance (PS3) καθώς και για τα 2 Dead Space 3 (PS3, Xbox 360). Η κλήρωση για τα 2 Strike Suit Zero (PC) ολοκληρώθηκε, επομένως αν θέλετε περισσότερα ελάτε αυτή την Κυριακή στο GameWorld TV και παίξτε μαζί μας το MMORPG TERA.


Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα