Google Chrome: Super Sync Sports

Μετατρέψτε το smartphone ή το tablet σας σε χειριστήριο gaming.

H Google από σήμερα εμπλουτίζεται με ένα πρωτοποριακό παιχνίδι, το Super Sync Sports.

Το Super Sync Sports

αξιοποιεί την τελευταία λέξη της Web τεχνολογίας και μας επιτρέπει να παίξουμε ταυτόχρονα διάφορα απλά sports games μέχρι και με άλλα τρία άτομα στην οθόνη του υπολογιστή μας. Αρχικά πρέπει να μπούμε από τον Desktop υπολογιστή μας στο site του Super Sync Sports και να λάβουμε έναν κωδικό. Από το smartphone ή το tablet μας επισκεπτόμαστε το site αυτό και εισάγουμε αυτό τον κωδικό μετατρέποντας έτσι την συσκευή σε χειριστήριο με το οποίο μπορούμε να παίξουμε ένα από τα τρία διαθέσιμα παιχνιδάκια: Τρέξιμο, Ποδηλασία και Κολύμβηση.

{youtube}aSmqq9RbiaU|400|300{/youtube}

Το Super Sync Sports είναι ένα από τα εγχειρήματα της Google που βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα τρία games δεν είναι τίποτα το σπουδαίο ενώ η μονότονη μουσικούλα τους σύντομα θα σας εκνευρίσει. Σίγουρα όμως αποτελεί ένα πρώτο μικρό δείγμα του τι πρόκειται να επακολουθήσει στο μέλλον. Ίσως αργότερα η Google μας εκπλήξει με εντυπωσιακά browser games που θα παίζονται στο στυλ του Wii Sports.

Το Super Syncs Sports είναι συμβατό με τα λειτουργικά Android 4.0+, iOS 4.3+ και υποστηρίζεται από τους Chrome, Firefox και Safari browsers.

Keywords
Τυχαία Θέματα