ΔΕΘ: Το μεγάλο Σαββατοκύριακο του GameWorld

Παίζουμε μαζί σας, γνωριζόμαστε και μοιράζουμε δώρα. Πρώτο τουρνουά PES 2014 στη ΔΕΘ.

Η πρώτη ημέρα της παρουσίας των συντακτών του GameWorld στη ΔΕΘ, στον τομέα eGaming της έκθεσης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η Παρασκευή περιελάμβανε παρουσίαση του νέου Razer Naga Hex από την Χριστιάνα Θάνου και των FIFA

14 και Pro Evolution Soccer 2014 από τον Μάνο Γρυπάρη. Σήμερα Σάββατο, ο Παντελής Δασκαλέλος σας ξεναγήσει στο Total War: Rome 2 το μεσημέρι, ενώ στις 19:00 θα υπάρξει αποκλειστική παρουσίαση της σεζόν 2 των Game Maniacs, φυσικά από την Χριστιάνα Θάνου.

Όσοι έρθετε στην έκθεση θα βρείτε -εκτός από τους συντάκτες του GameWorld- τον Pac-Man, θα δείτε τα νέα Razer Naga και θα διεκδικήσετε δεκάδες δώρα. Το Σαββατοκύριακο επίσης θα μπορείτε να παίξετε Total War: Rome 2 με τον Παντελή Δασκαλέλο και ο νικητής θα κερδίσει μπλουζάκι με το γνωστό ακρωνύμιο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας SPQR. Τέλος, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή το βράδυ θα κληρώσουμε από 2 Dragon Age 2 Messenger Bags!

Ευχαριστούμε για την παρουσία σας!

Τουρνουά Pro Evolution Soccer 2014
H λουξ cola πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με το Pro Evolution Soccer σας προσκαλεί στο πρώτο τουρνουά PES 2014 της χρονιάς, αυτή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Όσοι βρεθείτε αυτές τις ημέρες στην συμπρωτεύουσα, περάστε από το χώρο του eGaming (Περίπτερο 17) και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο τουρνουά για να διεκδικήσετε τα χρηματικά έπαθλα της τάξεως των 750 ευρώ, ή δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Σας περιμένουμε όλους αυτή την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, και όλη τη χρονιά σε όλη την Ελλάδα σε μία σειρά από τουρνουά Pro Evolution Soccer! Μείνετε συντονισμένοι στο http://www.loux.gr/pes2014/ και στο http://www.facebook.com/louxgreece για να ενημερώνεστε πάνω στα events και τα τουρνουά της λουξ cola!

Όσοι δεν μπορέσετε να έρθετε, μπορείτε πάντα να δείτε τη νέα εντυπωσιακή τεχνολογία της Fox Engine στο δωρεάν demo του PES 2014 που είναι διαθέσιμο για download αυτή τη στιγμή.

Σας θυμίζουμε πως το Pro Evolution Soccer 2014 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, PS2 και PSP.

Keywords
Τυχαία Θέματα