Batman: Arkham Knigt: Οι πρώτες πληροφορίες

Η Rocksteady δίνει την πρώτη της συνέντευξη και αποκαλύπτει!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό GameInformer, ο Sefton Hill, game director του παιχνιδιού, αποκάλυψε τα πρώτα στοιχεία για το Batman: Arkham Origins.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, στόχος των developers ήταν να δημιουργήσουν το πιο εντυπωσιακό όχημα που έχουμε δει ποτέ σε video game!

Μόνο το Batmobile θα καταλαμβάνει 160MB αποθηκευτικού χώρου στο δισκάκι και θα είναι το μόνο αυτοκίνητο που θα οδηγήσετε (sorry παιδιά, δεν έχει GTA εδώ). Ετοιμαστείτε για άλματα, stunts, boosts και άγρια γκάζια που θα σας εντυπωσιάσουν. Το αλεξίσφαιρο armor του θα του επιτρέψει ακόμα και να σπάσει μπαριέρες, οδοφράγματα, μέχρι και δέντρα!

Το Batmobile θα μπορεί να εμφανιστεί δίπλα σας με το πάτημα ενός κουμπιού και θα σας επιτρέψει να εκτοξευθείτε έξω από αυτό.

Δυνατοί voice actors
Το Batman: Arkham Knight θα εστιάσει μόνο στην Single-Player εμπειρία και δεν θα περιλαμβάνει κάποιο multiplayer mode. Ο λόγος είναι ότι η Rocksteady Studios δεν είχε τον χρόνο να αναπτύξει ένα τέτοιο mode, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Hull.

Ο Kevin Conroy θα επιστρέψει δυναμικά με την ερμηνεία του στη φωνή του Batman. Θυμίζουμε ότι στο Batman: Arkham Origins της Warner, την φωνή είχε αναλάβει ο Roger Craig Smith. Ο Nolan North, γνωστός στους κατόχους PS3 ως Nathan Drake από το Uncharted, θα παίξει ως Πιγκουίνος, ο Wally Wingert ως Riddler, η Tara Strong Charley ως Harley Quinn και ο Troy Baker τι άλλο από τον Two-Face!

Θα εμφανιστεί επίσης ένας ακόμη μεγάλος κακός τον οποίο θα ετοιμάσει από το μηδέν η DC και η Rocksteady. Θα μοιάζει αρκετά εμφανισιακά με τον Batman (εκτός απο την κάπα του φυσικά).

Open World
Η εξερεύνηση στο Gotham City θα είναι πλήρως open world και θα χωρίζεται σε τρία νησιά. Σε σύγκριση με το Batman: Arkham City ο κόσμος θα είναι πέντε φορές μεγαλύτερος! Επίσης, θα είναι πλήρως γεμάτος με κακούς, αποστολές και ενδιαφέροντα περιβάλλοντα.

{youtube}NkuD0Inb9Gs|500|300{/youtube}

Ο σχεδιασμός των χαρακτήρων στο Batman: Arkham Knight θα είναι ακόμη πιο λεπτομερής, τα textures στο περιβάλλον σχεδιάστηκαν με νέα μηχανή γραφικών και τα πολύγωνα θα είναι τρεις με τέσσερις φορές περισσότερα σε σύγκριση με το Arkham City. Επίσης θα υπάρχουν 3-4 φορές περισσότεροι κακοί και στο ίδιο σημείο θα μπορούν να γίνουν load μέχρι 50 χαρακτήρες ταυτόχρονα. Η κάπα του Batman έχει σχεδιαστεί με την νέα τεχνολογία των Apex cloth physics και η εμφάνισή του θα είναι πλήρως ανανεωμένη με άφθονα νέα gadgets και abilities. Τέλος, δεν θα υπάρχουν loading screens

Μάχη
Καταλήγοντας, ο Sefton Hill αναφέρθηκε στο σύστημα μάχης του νέου Batman. Ο σκοτεινός ιππότης θα μπορεί να μετακινηθεί στον κόσμο πολύ γρήγορα, να πηδήξει από κτίριο σε κτίριο με υψηλές ταχύτητες με το grapple gun του και να ξεπαστρέψει πολλούς κακούς πριν καν προσγειωθεί στο έδαφος με τα batarangs και ταυτόχρονα χτυπώντας κακούς με κλωτσιές. Θα μπορεί ακόμη να τους αφοπλήσει, να στρέψει εναντίον τους τα ίδια τους τα όπλα και να χρησιμοποιήσει λαβές και γροθιές σε μάχες σώμα με σώμα.Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να καθυστερήσετε τον χρόνο και να χτυπήσετε και μετά να κρυφτείτε αν οι καταστάσεις το απαιτήσουν.

Το Batman: Arkham Origins θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Arkham City. Η εγκληματικότητα θα έχει ελαττωθεί αλλά οι εγκληματίες θα δουλεύουν πλέον μαζί, εναντίον του Batman. Ο Scarecrow θα έχει τροφοδοτήσει την πόλη με τοξικά και βόμβες, οι πολίτες θα πρέπει να απομακρυνθούν και ο Batman θα αναλάβει δράση. Το παιχνίδι θα είναι το τελικό κεφάλαιο της ιστορίας του Batman, κλείνοντας έτσι μια επική τριλογία από την Rocksteady Studios.

Το Batman: Arkham Knight αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος για PC, PS4 και Xbox One. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη πληροφορίες για άλλα format.

Keywords
Τυχαία Θέματα