Xbox One: Always online έστω μία φορά τη μέρα

Η Microsoft το ομολόγησε και..."άναψε φωτιές!" [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/5] Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε βάση των πρώτων φημών, ότι το Xbox One δεν θα απαιτεί διαρκώς online σύνδεση στο Internet για να παίξετε ένα single-player παιχνίδι.

Τι θα συμβεί όμως πρακτικά για όσους δεν διαθέτουν Internet; Θα μπορείτε δηλαδή να παίξετε ένα παιχνίδι χωρίς να έχετε Internet για

αρκετές ημέρες; Η απάντηση είναι "Όχι" σύμφωνα με τον εμπορικό αντιπρόεδρο της Microsoft, Phil Harrison, ο οποίος δήλωσε πριν από λίγο στο Kotaku.com "Δε θα χρειάζεται να είστε διαρκώς συνδεδεμένοι, απλά το Xbox One θα απαιτεί σύνδεση στο Internet, τόσο για το ξεκινημά του όσο και ανά διαστήματα ενώ θα λειτουργεί ώστε να κάνει το απαραίτητο update με το Xbox Live".

Στην κρίσημη ερώτηση "Πόσο συχνά θα απαιτεί να είστε συδεδεμένοι;" ο Harrison απαντά: "Αν παίζετε κάποιο single-player game ή βλέπετε ταινία θα συνεχίζετε ακόμα κι αν πέσει το Internet" όμως ο Stephen Totilo, αρχισυντάκτης του Kotaku, είχε την ερώτηση-κλειδί: "Θα χρειαστεί δηλαδή να συνδεόμαστε έστω π.χ. μία φορά την ώρα ή κάτι τέτοιο; Η εστω ανά εβδομάδα;" Ο Harrison λοιπόν απάντησε "Πιστεύω ότι θα πρέπει να συνδεθείτε μία φορά ανά 24 ώρες".

Αυτό απαντά πολλά ερωτήματά σας. Ναι μεν κάθε σπίτι έχει Internet, αλλά απ' την άλλη σε περίπτωση που για διάφορους λόγους δεν έχετε πρόσβαση στο Internet για κάποιες ημέρες ή θέλετε να πάρετε μαζί σας την κονσόλα στο εξοχικό για διακοπές και εκεί η πρόσβαση στο Internet είναι αδύνατη, πρακτικά δεν θα μπορείτε να παίξετε με το Xbox One!

Ύστερα από τις πληροφορίες που θέλουν την Microsoft να ζητάει χρήματα για τα μεταχειρισμένα games, η προαπαιτούμενη online σύνδεση είναι άλλο ένα θέμα που θα συζητηθεί! Φυσικά θα αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft στο θέμα αυτό.

[UPDATE 7/6] Η Microsoft επιβεβαίωσε τις φήμες στο επίσημο site της και πλέον είναι γεγονός ότι θα πρέπει να συνδεέστε τουλάχιστον μια φορά ανά 24 ώρες για να μπορείτε να παίξετε offline. Στην περίπτωση τώρα που επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην library σας μέσω ενός άλλου Xbox One οφείλετε να συνδέεστε ανά μία ώρα στο internet.

Δείτε την παρουσίαση του Xbox One από την Microsoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα