Xbox 360/Xbox One: Το νέο σύστημα των credits

Η Microsoft σας δίνει credits με κάθε νέο σας παιχνίδι.

Το σχέδιο της Microsoft για τα Xbox Live Rewards άλλαξε και προστέθηκαν νέοι τρόποι για να παίρνετε τα χρήματα σας πίσω και να τα ξοδεύετε στο Xbox 360 σας! Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε απλώς κάποιο νέο παιχνίδι και να βραβευτείτε.

Με την αποχώρηση

των Microsoft Points, η αμερικάνικη εταιρεία εισήγαγε τα Rewards Credits ως συνάλλαγμα. Θα κερδίζετε 1.000 credits κάθε φορά που ολοκληρώνετε 10 ώρες σε κάποιο καινούργιο παιχνίδι, αρκεί αυτό να έχει κυκλοφορήσει σε retail disc. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Αρχικά δεν πρέπει ο τίτλος να είναι ούτε Xbox Live Arcade, ούτε Indie Game, αλλά και ούτε να το έχετε κατεβάσει από την κατηγορία Games on Demand (κοινώς να μην είναι...φθηνό game). Επίσης θα πρέπει αυτές οι 10 ώρες να ολοκληρωθούν μέσα στις πρώτες 30 ημέρες από την στιγμή που πήρατε το παιχνίδι.

Οι αντιστοιχίες
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι 5.000 credits αντιστοιχούν σε περίπου 4€ (3.35£), επομένως 1000 credits αντιστοιχούν σε 0.80€ (0.67£). Ακόμα, μπορείτε να πάρετε και χρήματα πίσω, σε κάθε σας αγορά, ανάλογα με το Gamerscore σας. Συγκεκριμένα, όσοι έχετε από 3.000 έως 9.999G παίρνετε τον τίτλο «Contender» και θα κερδίζετε 50 credits για κάθε 8€ που πληρώνετε, τα οποία ξοδεύετε όπως θέλετε. 50 credits θυμίζουμε ότι αντιστιχούν σε 0.03€.

Όμως όσοι από εσάς έχετε 75.000G (οι λεγόμενοι «Master») θα παίρνετε 300 credits για κάθε 8€ που ξοδεύετε, δηλαδή περίπου 0.2€. Τα rewards credits καταθέτονται αυτόματα στον λογαριασμό που έχετε στην Microsoft στις 15 και 30 κάθε μηνός, μόλις φτάσετε τα 5.000. Όμως μπορείτε να ζητήσετε να γίνει και νωρίτερα η πρώτη κατάθεση, μόλις έχετε 1.000 credits.

Σίγουρα δεν πρόκειται για αξιοσημείωτα ποσά αλλά η υπηρεσία προσφέρει πολλούς τρόπους για να κερδίσετε credits όπως για παράδειγμα να συμμετάσχετε σε ερωτηματολόγια, να ανανεώνετε την συνδρομή σας στο Xbox Live και να φέρνετε κι άλλους φίλους σας στην υπηρεσία. Αν τα συνδυάσετε όλα αυτά μπορείτε να κερδίσετε μια έκπτωση αρκετών ευρώ για την επόμενη αγορά σας. Τέλος, όσοι από εσάς είστε φανατικοί gamers (και φυσικά έχετε καταθέσει...περιουσίες στη Microsoft) τότε σίγουρα θα επωφεληθείτε από την όλη ιστορία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στο επίσημο site Xbox Live Rewards.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα