Wii U: Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμές

Στις 8 Δεκεμβρίου. Δύο οι εκδόσεις, διαφορετικές οι τιμές.

Η Nintendo ανακοίνωσε στο σημερινό Direct conference της ότι θα λανσάρει το Wii U στην Ιαπωνία στις 8 Δεκεμβρίου. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις.

Η βασική έκδοση θα ονομάζεται "Basic" και θα περιλαμβάνει ένα λευκό Wii U με 8GB

flash memory και κόστος (26.250 γιεν) 260 ευρώ. Η πιο ακριβή έκδοση θα είναι η "Premium" και θα περιλαμβάνει ένα μαύρο Wii U με 32GB flash memory και κόστος 31.500 γιεν (315 ευρώ). Η έκδοση αυτή θα σας δίνει δώρο μία Premium συνδρομή για το Nintendo Network.

Μέσα στο πακέτο της κονσόλας θα βρείτε εκτός αυτής ένα GamePad, έναν φορτιστή κι ένα καλώδιο HDMI. Το Premium μοντέλο θα έχει επιπρόσθετα ένα stand για να τοποθετήσετε την κονσόλα σας, μία συσκευή φόρτισης για το Gamepad και ένα stand για αυτό. Κάθε εξάρτημα θα πωλείται και ξεχωριστά.

Όσο για την τιμή των gamepads, έκαστο θα κοστίζει 13.440 γιεν (134 ευρώ), τιμή αρκετά υψηλή λόγω της ακριβής κατασκευής του που περιλαμβάνει και την οθόνη. Ένα απλό Pro Controller (το κλασικό gamepad χωρίς κάποια οθόνη) θα ανέρχεται στα 5.000 γιεν (50 ευρώ).

Nintendo Network Premium
Μετά την Microsoft και την Sony, με τις Xbox Live Gold και PlayStation Plus συνδρομές αντίστοιχα, τώρα και η Nintendo μπαίνει στον "χορό" των online συνδρομητικών υπηρεσιών.

Το Nintendo Network Premium θα σας δίνει πόντους για το Wii eShop μαζί με τις αγορές σας, καθώς και 10% έκπτωση σε ψηφιακές αγορές. Η υπηρεσία αυτή θα τρέξει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014. Ανάμεσα στα games που θα είναι διαθέσιμα για ψηφιακή αγορά συγκαταλέγονται και τα New Super Mario Bros. U και Nintendo Land.

Ευρωπαϊκή παρουσίαση
Στις 5μ.μ. θα μάθουμε περισσότερα στην ευρωπαϊκή παρουσίαση της κονσόλας.

European information is due at 3pm UK time today, along with a better look at the system's software line-up.

Keywords
Τυχαία Θέματα