Assassin's Creed 3: Λεπτομέρειες στο σχεδιασμό του Connor

Εκπλήσσει η Ubisoft με την προσπάθειά της.

Η Ubisoft Montreal θέλοντας να σχεδιάσει τον Connor, τον...Βρετανοινδιάνο πρωταγωνιστή του Assassin's Creed 3 όσο γίνεται πιο κοντά στη πραγματικότητα, ζήτησε τη βοήθεια του Thomas Deer, μέλους του Kanien’kehá:ka Onkwawén:na Raotitióhkwa Language and Cultural Center. O Deer θα βοηθήσει να σχεδιαστεί σωστά ο Connor, αλλά και να

αποφευχθούν τυχόν λάθη στο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η απεικόνιση των τελετουργικών μασκών των Μοϊκανών θεωρείται προσβολή.

Ο Alex Hutchinson της Ubisoft δήλωσε ότι "Υπάρχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο στην ομάδα μας, γνωρίζουμε όμως πολύ καλά πως είμαστε μια ομάδα από λευκούς μεσήλικες. Οπότε δε θέλαμε να κάνουμε κανένα λάθος, ούτε καν σκοπίμως". Ο Τhomas Deer αναγνώρισε τη προσπάθεια και τον σεβασμό προς την κουλτούρα των Ινδιάνων που δείχνει η εταιρεία. "Φαίνεται πως ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο προσπαθώντας να λάβουν υπόψη τους την community του παιχνιδιού κι όχι για να καλύψουν τα νώτα τους, αλλά γιατί θέλουν απλά να δημιουργήσουν ένα αυθεντικό προϊόν που θα ξεχωρίζει" δήλωσε.

Το Assassin’s Creed 3 θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360 στις 31 Οκτωβρίου και για PC στις 23 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα