Vane

Από συντελεστές του The Last Guardian.

Μία ομάδα πέντε προγραμματιστών που εργάζονταν για το The Last Guardian αποφάσισαν να ξεκινήσουν το δικό τους Adventure, με την ονομασία Vain.

Η ομάδα ονομάστηκε "Friends &Foes" και το πρώτο της video game θα είναι ένα open-world fantasy Adventure

με επιρροές από Shadow of the Colossus και The Journey. Δεν υπάρχουν ακόμη πολλές πληροφορίες αλλά ότι έχει γίνει γνωστό μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο site. Σύμφωνα με τους developers, το gameplay θα βασίζεται στο μυστήριο και την εξερεύνηση. Θα παίζετε ως ένα παιδί με μια περίεργη ικανότητα, το οποίο έχει μείνει εγκλωβισμένο σε μια παράξενη χώρα. Ελέγχοντάς του θα κληθείτε να λύσετε μέχρι και γρίφους που θα παρουσιαστούν.

Δύο από τα μέλη της ομάδας προέρχονται από την Team Ico ενώ οι τρεις άλλοι developers έχουν δουλέψει στα Bionic Commando, Battlefield 3 και Killzone. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πρώτα screenshots.

Το Vane θα κυκλοφορήσει για PC ενώ μελλοντικά θα ανακοινωθούν επιπλέον πλατφόρμες. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Πέρα από το Vane, η Friends &Foes ετοιμάζει ένα ακόμη παιχνίδι που το διαδεχθεί -αυτή τη φορά Action- και θα ονομάζεται "Dangerous Men". Θα βασίζεται πολύ σε αστυνομικές ταινίες των 80's.

Keywords
Τυχαία Θέματα