Destiny: Αποκλειστικό PlayStation περιεχόμενο

Θα διατεθεί στις υπόλοιπες κονσόλες μετά το φθινόπωρο του 2015.

Πριν από μερικές μέρες η Sony αποκάλυψε το αποκλειστικό περιεχόμενο για το Destiny που θα διατεθεί σε αμφότερα τα PS3 και PS4. Με βάση την ανακοίνωση της εταιρείας στο PlayStation Blog οι κάτοχοι του PS4

και του PS3 θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μια αποκλειστική co-op αποστολή που ονομάζεται Dust Palace. Η αποστολή είναι της μορφής Strike, όπως ονομάζονται κοινώς τα raids στο Destiny, ενώ λαμβάνει χώρα στα ερείπια ενός ουρανοξύστη, ο οποίος είναι θαμμένος κάτω από την άμμο του Άρη. Επιπλέον, οι PlayStation gamers θα αποκτήσουν πρόσβαση και σε έναν αποκλειστικό multiplayer χάρτη που ονομάζεται Exodus Blue. Τέλος, προσφέρονται τρία σετ από διαφορετικές armors, μία για κάθε class (Hunter, Titan, Warlock), δύο νέα όπλα (Monte Carlo και Hawkmoon) και τρία διαφορετικά διαστημόπλοια.

{youtube}vCamuS-jH-A|500|300{/youtube}

Κατά πόσο όμως το παραπάνω περιεχόμενο θα παραμείνει exclusive στις κονσόλες της Sony; Σύμφωνα με το PlayStation Store και το Amazon το περιεχόμενο αυτό αναμένεται να διατεθεί στο Xbox One και στο Xbox 360 το φθινόπωρο του 2015, κάτι που επιβεβαιώνεται και από πρόσφατη ανακοίνωση της Activision στο Eurogamer.

To Destiny θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου για PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360.

Διαβάστε το preview της alpha έκδοσης του Destiny από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα