Users: Εβδομάδα E3 και διαγωνισμοί

Αναπληρώνουμε τις ημέρες των απεργιών και χαρίζουμε δωράκια.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο SentraFM 103.3 ήταν κλειστός -όπως και τα υπόλοιπα ραδιόφωνα της χώρας- λόγω των απεργιών εξαιτίας του κλεισίματος της ΕΡΤ.

Αυτό δυστυχώς επηρέασε την επικοινωνία μας που ήταν πιο αναγκαία από ποτέ, καθώς είχαμε μια ολόκληρη εβδομάδα E3. Από σήμερα λοιπόν η εκπομπή Users επιστρέφει και πάλι. Ανανεώνουμε λοιπόν το καθιερωμένο μας καθημερινό ραντεβού για 19:00-19:30. Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε

live απ' το GameWorld.gr στο σχετικό live link κάτω αριστερά.

Στο επίκεντρο της συζήτησής μας θα έχουμε φυσικά την έκθεση E3 στο Λος Άντζελες και ειδικότερα στις συνεντεύξεις τύπου των Sony, Microsoft, Ubisoft, EA, καθώς και το Online Nintendo Direct. Θα περιμένουμε φυσικά τα τηλέφωνά σας και τα μηνύματά σας για να μας καταθέσετε τις απόψεις σας.

Μην ξεχνάτε ότι αυτή την εβδομάδα θα κληρώσουμε τα υπόλοιπα τρία βιβλία Assassin's Creed και God of War. Απλά στείλτε μας τα emails σας στο [email protected] (μόνο κατά τη διάρκεια της εκπομπής) γράφοντας την άποψή σας και στο τέλος του email τα βιβλία για τα οποία θα θέλατε να μπείτε στην κλήρωση. Οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν στην εκπομπή της Παρασκευής.

Από την άλλη εβδομάδα θα φροντίσουμε ώστε να κληρώσουμε δωράκια που περίσσεψαν στο GameWorld Handheld Event. Πως θα θέλατε να γίνει η κλήρωση; Μέσω της εκπομπής Users, μέσω του site, στη Facebook Page ή στο YouTube channel μας; Περιμένουμε τις απόψεις σας.

Σύντομα θα ανέβει και η σχετική είδηση με όλα όσα συνέβησαν χθες στο GameWorld Handheld Event και φυσικά με τους νικητές των τουρνουά και τα δώρα που κέρδισαν!

Μείνετε συντονισμένοι και καλή ακρόαση!

Keywords
Αναζητήσεις
diagonismoi the witcher 3
Τυχαία Θέματα