To Multiplayer mode του Battlefield 4

Δείτε το μέσα από ένα καινούργιο τρέιλερ.

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της beta του Battlefield 4, η EA δημοσίευσε ένα τρέιλερ που συνοψίζει τις δυνατότητες του multiplayer mode.

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε όλο το «χάος» ενός πεδίου μάχης και τις αμέτρητες δυνατότητες που έχετε για να αλλάξετε την διαμόρφωση του map. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να δημιουργείτε νέους διαδρόμους γκρεμίζοντας τοίχους με tanks

ή ακόμα και να ισοπεδώνετε ολόκληρους ουρανοξύστες. Επίσης αναφέρεται ότι θα υπάρχουν 10 maps και 7 game modes. Ωστόσο, το μέγεθος και ο σχεδιασμός κάθε map διαφέρει από τα υπόλοιπα, δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη ποικιλία πεδίων μάχης.

{youtube}1SRxs5xYWuo|500|300{/youtube}

Το βίντεο αναλύει επίσης και το Commander Mode. Για πρώτη φορά στη σειρά Battlefield θα έχετε την δυνατότητα να συντονίζετε τους συμπαίκτες σας και να εξαπολύετε κάποια δυνάτα όπλα, όπως πυραύλους, που μπορεί να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού. Επιπλέον η DICE επέλεξε να μας δείξει τις άπλετες δυνατότητες που θα έχετε για να προσαρμόσετε το όπλο σας. Τέλος, γίνεται αναφορά στο Spectator Mode, που θα είναι ένα δυνατό εργαλείο τόσο για την δημιουργία gameplay βίντεο όσο και για την competitive πλευρά του παιχνιδιού.

Σίγουρα πρόκειται για έναν τίτλο που έχει γίνει αρκετή δουλεία αλλά ανυπομονούμε να δούμε πως θα είναι τα παραπάνω χαρακτηριστικά στην πράξη. Αρκεί να περιμένουμε μέχρι την 1η Οκτωμβρίου για να αρχίσει η beta!

Τo Battlefield 4 κυκλοφορεί για PC, PS3 και Xbox 360 την 1η Νοεμβρίου και αργότερα θα λανσαριστεί κατά την κυκλοφορία του PS4 και του Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα