The Order: 1886: Χωρίς Multiplayer

Θα τρέχει στα 30 fps.

Η εταιρία παραγωγής του The Order: 1886, Ready At Dawn, αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για τον τίτλο που ετοιμάζει οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές. Ο συνιδρυτής της Ready At Dawn, Andrea Pessino, δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως το The Order:

1886 δεν θα έχει multiplayer mode. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε το παιχνίδι ως ένα single-player third person shooter Action-Adventure. Στη συνέχεια εξήγησε πως η εταιρία θέλει να προσφέρει ένα exclusive στο PS4 που θα είναι ολοκληρωμένο για αυτό και προτίμησαν να μην βάλουν καθόλου Multiplayer mode καθώς δεν θα προλάβαιναν να το τελειοποιήσουν. Η δήλωση αυτή μπορεί να εκπλήξει κάποιους καθώς φημολογούνταν ότι το The Order: 1886 θα περιλάμβανε co-op του στυλ Gears of War.

{youtube}RJOe1EPJG9A|500|300{/youtube}

Πέρα από τις δηλώσεις του Pessino, ο υπεύθυνος παραγωγής Ru Weerasuriya αποκάλυψε πως το The Order: 1886 θα τρέχει στα 30 fps. Ο λόγος που θα συμβεί κάτι τέτοιο είναι ότι η Ready At Dawn προσπαθεί να παραδώσει στους παίκτες ένα ολοκληρωμένο PS4 exclusive με την υψηλότερη δυνατή ανάλυση. Έτσι θα αναγκαστούμε να αρκεστούμε στα 30 fps για να έχουμε ομαλό gameplay.

Διαβάστε αυτό το άρθρο αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Το The Order: 1886. Το The Order: 1886 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4, χωρίς να έχει ακόμη προσδιοριστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα