The Last of Us: 3.4 εκατομμύρια πωλήσεις

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.

Το The Last of Us είναι άλλο ένα από τα διαμάντια της Naughty Dog και μέχρι πριν ένα μήνα απότελούσε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα games της χρονιάς. Έτσι οι gamers σε όλο τον κόσμο το τίμησαν όταν κυκλοφόρησε κάτι που φαίνεται από τις πωλήσεις.

Η Sony ανακοινώνει λοιπόν ότι το The Last of Us πούλησε παγκοσμίως 3.4 εκατομμύρια αντίτυπα

μέσα στις τρεις πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του καθιστώντας τον ως το ταχυτερο σε πωλησεις παιχνιδι αποκλειστικά για το PS3. Επίσης το είναι το τρίτο σε πωλήσεις παιχνίδι για το 2013, μετλα το Tomb Raider και το Bioshock Infinite. Η Sony επίσης είπε ότι το The Last of Us είναι το παιχνίδι που έφτασε στην κορυφή των Charts για τα games της Sony, κάτι που είχαμε να δούμε από την εποχή του Uncharted: Golden Abyss στο PS Vita.

Ο αριθμός αυτός πειρλαμβάνει τόσο τις ψηφιακές όσο και τις retail πωλήσεις του. Ο διευθυντης Sony, Shuhei Yoshida, δήλωσε ότι "Αυτοί οι αριθμοί μαρτυρούν την ποιότητα του The Last of Us". Στη συνέχεια παίνεψε την ομάδα της Naughty Dog τόσο για την ικανότητά τους να "προβλέψουν" για το τι θα φέρει επιτυχίες, όσο και για τις αφηγηματικές τους ικανότητες, κάτι που είδαμε στο The Last of Us.

{youtube}n9iPRMUrtFc|400|300{/youtube}

Φαίνεται ότι η Sony και η Naughty Dog έχουν πολύ στενές σχέσεις, κάτι που δεν αποκλείει το γεγονός να ξαναδούμε κάποια συνεργασία από την πλευρά τους, είτε για την συνέχεια του The Last of Us, είτε για το δημοφιλές Uncharted ή ακόμα και για κάποια νέα σειρά.

Διαβάστε το review του The Last of Us από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα