PES 2014: Στα γραφεία της Konami Europe

Το μουσείο του Pro, βίντεο από τα γραφεία, η συνέντευξη και τα παρασκήνια.

Όπως σας ενημερώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα, το GameWorld πέταξε στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στα γραφεία της Konami UK, η οποία πλέον γίνεται...Konami Europe αφού η ιαπωνική εταιρεία μετέφερε την ευρωπαϊκή έδρα της

από την Γερμανία στην Αγγλία.

Μεταξύ άλλων είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε το preview του Pro Evolution Soccer 2014 καθώς και την συνέντευξη των συντελεστών του PES στην Ευρώπη. Τώρα λοιπόν σας παρουσιάζουμε την πλήρη παρουσίαση στα γραφεία της Konami Europe! Δείτε το μουσείο του Pro Evolution Soccer με τα βραβεία που έχει αποκτήσει η ιαπωνική εταιρεία και τις παλιότερες εκδόσεις, live σύνδεση με Ιαπωνία, βίντεο από τα γραφεία, τους developers να μιλούν off camera, την συνέντευξη των Jon Murphy και Manorito Hosoda και την παρουσίαση του τελευταίου.

Οι ελληνικοί υπότιτλοι θα προστεθούν μέσα στις επόμενες ώρες.

{youtube}4xgS-3yWaWg|400|300{/youtube}

Θυμίζουμε για μία ακόμη φορά ότι η Konami δεν επέτρεψε την λήψη φωτογραφιών ή βίντεο από τo Pro Evolution Soccer 2014. Παίξαμε την beta έκδοσή του σε κονσόλες PlayStation 3.

Διαβάστε το preview του Pro Evolution Soccer 2014 καθώς επίσης και την συνέντευξη των Jon Murphy και Manorito Hosoda, PES Team Leader και Marketing Producer της Konami αντίστοιχα.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα