Persona 5

H Index Corporation, μητρική εταιρεία της Atlus, κατοχύρωσε το domain Persona5.jp.

Το πέμπτο κεφάλαιο της ομώνυμης JPRG σειράς βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης από τον Αύγουστο του 2011 και ύστερα από τις σημερινές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό στο κοντινό μέλλον να το δούμε να κυκλοφορεί. Συγκεκριμένα ένας χρήστης του NeoGaf ανακάλυψε ότι η Index

Corporation, η μητρική εταιρεία της Atlus, κατοχύρωσε στις 25 Ιουνίου το domain "Persona5.jp". Το γεγονός αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η Index απλά προνόησε να κατοχυρώσει το domain όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να μην έχει τις αντίστοιχες περιπέτειας με τη Nintendo που ακόμη παλεύει να αποκτήσει τα δικαιώματα του domain "WiiU.com" ή ότι πολύ σύντομα θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για την δημιουργία της Atlus.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τον προκάτοχο του Persona 5, o οποίος μεταφέρθηκε πρόσφατα στο PlayStation Vita:

{youtube}Q_MgKJroQGw|400|300{/youtube}

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι η Index Corporation αυτή την στιγμή απειλείται με πτώχευση, αλλά και με ποινικές κυρώσεις ύστερα από έφοδο των Ιαπωνικών Αρχών στα γραφεία της όπου και διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το εκτενές άρθρο μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Persona 5 εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί διακαή πόθο των απανταχού φίλων της σειράς. Φημολογείται μάλιστα ότι το πέμπτο κεφάλαιο της σειράς θα διατεθεί αποκλειστικά στο PS4. Το πρόσφατο remake του Persona 4 για το PS Vita πάντως που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο και θεωρείται ως ο καλύτερος τίτλος για το φορητό της Sony απέδειξε ότι η σειρά είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να γίνει προσιτή σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld