Elder Scrolls Online: Beta και τρέιλερ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την beta του νέου MMORPG της Bethesda!

Η Bethesda ανακοίνωσε ότι από σήμερα μπορείτε να κάνετε αίτηση για να πάρετε μέρος στην closed beta του The Elder Scrolls Online.

Δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα αρχίσει το beta testing αλλά αναμένεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες. Κάντε εγγραφή για να συμμετάσχετε

στην beta με ένα κλικ εδώ. Επειδή αναμένεται να θέλουν πολλοί χρήστες να πάρουν μέρος, η Bethesda έφτιαξε ένα ειδικό ερωτηματολόγιο στο οποίο θα πρέπει να συμπληρώσετε τα MMO που έχετε παίξει, αν έχετε πάρει μέρος σε άλλο beta testing και τις τεχνικές προδιαγραφές του υπολογιστή σας.

{youtube}rWVfQVuMQ5Q|400|300{/youtube}

Δείτε ακόμη το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, το οποίο παρουσιάζει τις τρεις κύριες φατρίες του παιχνιδιού να παλεύουν για δύο πόλεις. Δείτε λοιπόν τους Aldmeri Dominion, Daggerfall Covenant και Ebonheart Pact να παλεύουν για την κυριαρχία της Tamriel και της Imperial City στο παραπάνω βίντεο.

Το The Elder Scrolls Online αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2013 για Windows και Mac. Στα πολυαναμενόμενα games του 2013 από το GameWorld, το παιχνίδι βρίσκεται στην έκτη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα