Diablo 3: Αντιδράσεις για την αποχώρηση Jay Wilson

Οι fans της Blizzard κατηγορούν τον Wilson.

Μέσα σε λίγες ώρες μετά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του game director του Diablo 3 Jay Wilson, στο forum της Blizzard, οι χρήστες του παιχνιδιού δημιούργησαν

ένα αρνητικό κλίμα. Πολλοί εξ αυτών, όντας απογοητευμένοι, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους τόσο για το Diablo 3, όσο και για τον ίδιο τον Wilson.

Ο Rob Pardo, διευθυντής του δημιουργικού τμήματος της Blizzard, μίλησε στο σχετικό θέμα προς υπεράσπιση του Jay Wilson και έγραψε πως τον λυπούν ιδιαίτερα τα σχόλια του community για την αποχώρησή του. Τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους σχεδιαστές παιχνιδιών που πέρασαν από την Blizzard και εγγυάται πως θα απολαύσουμε τις μελλοντικές δημιουργίες του καθώς θα έχει μια λαμπρή καριέρα μπροστά του στην αμερικάνικη εταιρεία. Επίσης, αναφέρει πως υπάρχει μία ταλαντούχα ομάδα η οποία δε θα σταματήσει να δουλεύει μέχρις ότου το Diablo III γίνει το καλύτερο παιχνίδι της σειράς.

{youtube}htc8ui4Vwpw|400|300{/youtube}

Τελειώνοντας, ο Pardo καταλήγει: "Αν ακόμα νιώθετε την ανάγκη να προσάψετε ευθύνες, τότε προτιμώ να τις προσάψετε πάνω μου, καθώς εγώ ήμουν ο επικεφαλής παραγωγής του project. Εγώ προσέλαβα τον Jay, τον συμβούλεψα και τον κατεύθυνα καθόλη τη διάρκεια ανάπτυξης του παιχνιδιού. Ήμουν ο υπεύθυνος για το παιχνίδι που κυκλοφορήσαμε και παίρνω πλήρη ευθύνη για την ποιότητα του αποτελέσματος".

Δε γνωρίζουμε πάνω σε τι δουλεύει τώρα ο Jay Wilson, πάντως αν κοιτάξετε στις αγγελίες της Blizzard, θα δείτε πως μέσα από τις 173 ελεύθερες θέσεις υπάρχει και μία για τη θέση του Game Director.

Διαβάστε το review του Diablo 3 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα