Top 10 πωλήσεων στο Steam: 13/1-19/1

To Euro Truck Simulator 2 πλασαρίστηκε στην πρώτη θέση.

Οι εορταστικές προσφορές του Steam που συνεχίστηκαν έως και τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου έφεραν σημαντικές ανακατατάξεις στα charts των πωλήσεων το τελευταίο εικοσαήμερο. Με δεδομένη την απουσία σημαντικών εκπτώσεων λοιπόν πάμε να δούμε ποιες δημιουργίες κατάφεραν

να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των χρηστών του Steam. Την περασμένη εβδομάδα το Euro Truck Simulator 2 διατέθηκε στα ψηφιακά ράφια της πλατφόρμας της Valve πραγματοποιώντας ένα πολύ δυνατό λανσάρισμα και κατόπιν αυτού κατέκτησε την κορυφή του σχετικού Top 10. Για να διαβάσετε το review του δημοφιλή εξομοιωτή φορτηγών από το GameWorld, κάντε κλικ εδώ. Την πρώτη τριάδα των charts συμπληρώνουν οι...συνήθεις ύποπτοι ArmA II: Combined Operations και Far Cry 3.

Πέρα από το Euro Truck Simulator 2 είχαμε δύο ακόμα τίτλους που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Steam και παράλληλα κατάφεραν να σημειώσουν υψηλές πωλήσεις. Πρόκειται για το Aliens: Colonial Marines (οι πωλήσεις αφορούν τα pre-orders του) που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Φεβρουάριο και το Baldur's Gate: Enhanced Edition, τα οποία κατέλαβαν την πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα. Το GameWorld έχει ετοιμάσει από τον Σεπτέμβριο ένα εκτενέστατο άρθρο για το Aliens: Colonial Marines, όπου περιγράφονται αναλυτικά αρκετά από τα multiplayer modes του, ενώ επιπλέον μπορείτε να δείτε δεκάδες screenshots και αρκετά τρειλερ. Στις υπόλοιπες θέσεις των charts συναντάμε τα Call of Duty: Black Ops II, The Elder Scrolls V: Skyrim, Counter-Strike: Global Offensive και Chivalry: Medieval Warfare.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 13/1 έως τις 19/1:

1. Euro Truck Simulator 2
2. ArmA II: Combined Operations
3. Far Cry 3
4. Call of Duty: Black Ops II
5. Aliens: Colonial Marines
6. Baldur's Gate: Enhanced Edition
7. Chivalry: Medieval Warfare
8. Borderlands 2 – Season Pass
9. Counter-Strike: Global Offensive
10. The Elder Scrolls V: Skyrim

Keywords
Τυχαία Θέματα