Terra Battle

Free-to-play tactical RPG από τον δημιουργό της σειράς Final Fantasy.

To Terra Battle, η νέα δημιουργία του Hironobu Sakaguchi, πρώην στελέχους της Square Enix και εμπνευστή της σειράς Final Fantasy θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα για iOS

και Android συσκευές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Terra Battle θα διατεθεί δωρεάν, ενώ έχει αναπτυχθεί από την Mistwalker, την εταιρεία ανάπτυξης που ίδρυσε ο Hironobu Sakaguchi όταν αποχώρησε από την Square Enix. H Mistwalker μας έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής αξιόλογα δείγματα γραφής όπως το Xbox 360 exclusive Lost Odyssey και το The Last Story που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Wii. Το Terra Battle θα περιλαμβάνει πάντως και microtransactions, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε με πραγματικά λεφτά το Energy ή αλλιώς το in-game resource του παιχνιδιού. Το τελευταίο σας επιτρέπει να αναπληρώσετε τα hit points σας ή να ξεκλειδώσετε σπάνιους χαρακτήρες. Θα μπορείτε πάντως να κερδίσετε Energy, ανάλογα με την πρόοδό σας στο Terra Battle χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=rV22wrQl16I

Με βάση τις δηλώσεις του Hironobu Sakaguchi σύντομα αναμένεται να διατεθεί περισσότερο περιεχόμενο για το Terra Battle. H διάθεσή του πάντως θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των downloads του. Για παράδειγμα, στα 100.000 downloads θα προστεθούν επιπλέον κομμάτια στο soundtrack, το οποίο σημειωτέον το έχει επιμεληθεί ο εμβληματικός Nobuo Uematsu. Στα 200.000 downlοads αντίστοιχα θα προστεθούν νέα character modes από τον Hideo Minaba, ο οποίος είχε εργαστεί στα Final Fantasy IX και Final Fantasy XII. Στην περίπτωση που 2 εκατομμύρια παίκτες κατεβάσουν το Terra Battle η Mistwalker δεσμεύτηκε ότι θα το κυκλοφορήσει και στις κονσόλες.

Το Terra Battle θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου για iOS και Android.

Διαβάστε πως ο Hironobu Sakaguchi εμπνεύστηκε την σειρά Final Fantasy σώζοντας στις αρχές της δεκαετίας την Square Enix από την χρεωκοπία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld