Press Start: Τα δυσκολότερα boss fights

Τα bosses που μας έβγαλαν το λάδι μέχρι να τα εξοντώσουμε.

Τα video games μας έχουν χαρίσει κατά καιρούς αρκετά αξιομνημόνευτα boss fights. Κάποια από αυτά μας... έβγαλαν το λάδι μέχρι να καταφέρουμε να τα εξοντώσουμε, παρόλα αυτά, η αίσθηση της επιβράβευσης σε αυτές τις περιπτώσεις κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Για αυτόν τον λόγο, πιστεύω ότι υπάρχουν για όλους μας κάποια bosses που έχουν μείνει χαραγμένα στο μυαλό μας για την

δυσκολία τους.

Η σειρά Ninja Gaiden διαθέτει γενικότερα υψηλό επίπεδο δυσκολίας και δεν ήταν λίγες οι φορές που πέθαινα ξανά και ξανά, ειδικότερα στο Ninja Gaiden Black στο πρώτο Xbox παίζοντας στο Master Ninja difficulty setting. Τα -πολλές φορές- σαδιστικά δύσκολα bosses του παιχνιδιού, παρότι υπήρχαν φορές που με νευρίαζαν, τα είχα απολαύσει δεόντως, ειδικά τις μάχες με την Alma. Δύσκολο boss θεωρώ επίσης για την εποχή του τον Nemesis από το Resident Evil 3, ενώ από το είδος των MMORPG δε θα ξεχάσω τις μάχες στο vanilla World of Warcraft με τον Ragnaros στο Molten Core, τον Vaelastrasz στο Blackwing Lair και τον Nefarian στο ίδιο raid.

Εσείς ποια θεωρείτε τα δυσκολότερα bosses που έχετε αντιμετωπίσει; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα