Αποκλειστικό: PES 2015: Τα bonus προ-παραγγελίας

Δώρα αξίας 25.000€, εισιτήρια για τον τελικό του CL και ingame items.

Η Zegetron, η ελληνική αντιπροσωπεία της Konami στην Ελλάδα, μας ενημέρωσε για τα pre-order bonuses του PES 2015 στην χώρα μας, καθώς και για τον μεγάλο διαγωνισμό που θα μπορείτε να λάβετε μέρος όσοι αγοράσετε το παιχνίδι στις

εκδόσεις των PS4 και PS3.



Κάθε αντίτυπο του Pro Evolution Soccer 2015 για τις κονσόλες της Sony θα περιλαμβάνει ένα κουπόνι συμμετοχής για την μεγάλη κλήρωση με δώρα αξίας 25.000€, καθώς και κλήρωση για εισιτήρια και ταξίδι για τον μεγάλο τελικό του Champions League που θα λάβει χώρα φέτος στο Βερολίνο, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να παραβρεθείτε και στο Champions Festival.

Επιπλέον, κάθε αντίτυπο του παιχνιδιού για όλα τα φορμάτ θα περιέχει ένα κουπόνι με κωδικό που θα σας δίνει τρία διαφορετικά δώρα για το myCLUB, το ανανεωμένο Master League online mode του PES 2015. Σε αυτό, θα έχετε την δική σας ομάδα, την οποία θα χτίζετε από την αρχή, βελτιώνοντάς την συνεχώς μαζεύοντας το ingame currency Game Points (GP) από διοργανώσεις, αγώνες, online τουρνουά και άλλες δραστηριότητες. Επίσης, στην ομάδα σας θα έχετε προπονητές, agents, θα χτίζετε εγκαταστάσεις και άλλες δομές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε την ομάδα σας στο υψηλότερο βάθρο. Τα GP επιτρέπουν τις επενδύσεις στους παραπάνω τομείς, καθώς και μεταγραφές για την ομάδα σας.


Με την προ-παραγγελία του παιχνιδιού, θα προμηθευτείτε μια ειδική έκδοση του PES 2015 με σήμανση επάνω στο κουτί καθώς και κουπόνι στο εσωτερικό του με σημαντικά bonus για το myCLUB όπως:

- 10.000 Game Points: Πρόκειται για το συνάλλαγμα του παιχνιδιού με το οποίο αγοράζετε παίκτες και επενδύετε σε νέες εγκαταστάσεις και προσωπικό για την ομάδα σας.
- Recovery items: Αντικείμενα που θα ενισχύσουν την φυσική κατάσταση της ομάδας σας μέσω αποθεραπείας.
- Έναν κορυφαίο παίκτη από την ενδεκάδα UEFA Team of the Year: Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε και να εντάξετε στην ομάδα σας έναν από τους 11 παίκτες που ψηφίστηκαν και εντάχθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα του Champions League για την χρονιά που μας πέρασε. Οι παίκτες αυτοί είναι οι:

- Manuel Neuer (Bayern Munich)
- Phillip Lahm (Bayern Munich)
- Thiago Silva (Paris Saint Germain)
- Sergio Ramos (Real Madrid)
- David Alaba (Bayern Munich)
- Gareth Bale (Totenham Hotspur/Real Madrid)
- Marco Reus (Borussia Dortmund)
- Mesut Ozil (Real Madrid/Arsenal)
- Frank Ribery (Bayern Munich)
- Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain)
- Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Το Pro Evolution Soccer 2015 φιλοδοξεί να επιστρέψει ακόμα πιο δυναμικά στο προσκήνιο και μάλιστα, ψηφίστηκε ως το καλύτερο Sports Game στην Gamescom 2014. Θυμίζουμε ότι φέτος θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις next-gen κονσόλες, όπου θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την Fox Engine, την νέα game engine της Konami. Το demo του PES 2015 είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα.

Διαβάστε το preview του PES 2015 από τον Μάνο Γρυπάρη και συζητήστε όλα τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

Το Pro Evolution Soccer 2015 θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Keywords
Τυχαία Θέματα