TAG

Η Digipen Institute of Technology πρωτοτυπεί.

Ποίος είπε ότι τα First-Person Shooters δεν μπορούν να είναι αναίμακτα; Διασκεδαστικές ώρες υπόσχεται η Digipen με το νέο παιχνίδι της που θυμίζει Paintball.

Το TAG σας τοποθετεί στη μέση ενός μονόχρωμου αστικού περιβάλλοντος. Σύντομα θα εξοπλιστείτε με ένα πιστόλι που πετάει μπογιές και στην συνέχεια θα πάρετε τρία διαφορετικά χρώματα. Δεν πρόκειται όμως για απλά χρώματα, καθώς εμπλουτίζουν τις επιφάνειες τις οποίες βάφουν με μοναδικές φυσικές ιδιότητες. Για παράδειγμα

το πράσινο χρώμα σας δίνει την δυνατότητα να αναπηδήσετε στους τοίχους, το κόκκινο σας παράσχει την δυνατότητα να τρέξετε πολύ γρήγορα και να κάνετε εξωπραγματικά άλματα και η μπλε μπογιά σας προσκαλεί να αψηφήσετε την βαρύτητα, κάνοντας σας να προσκολλάστε σε οποιαδήποτε επιφάνεια ανεξαρτήτως προσανατολισμού. Η άσπρη μπογιά που είναι διαθέσιμη (ευτυχώς) κάθε στιγμή σβήνει όλες τις άλλες και ακυρώνει τις ιδιότητές τους.

Εάν σκέφτεστε ότι έχετε ακούσει τον συγκεκριμένο τίτλο στο παρελθόν, δεν κάνετε λάθος μιας και πρόκειται για προϊόν έμπνευσης από το "gel" στο Portal 2. Η Valve ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την ιδέα που προσέλαβε την ομάδα της Digipen για να ενσωματώσουν το συγκεκριμένο σύστημα βαφής σε ένα μεμονωμένο παιχνίδι.

Το μόνο αρνητικό σημείο του TAG είναι ότι δεν σας δίνει δυνατότητα για save. Αυτό δεν είναι και τόσο τρομερό, μιας και το παιχνίδι δεν είναι και τόσο δα μεγάλο! Όπως και να 'χει, δείχνει αρκετά ενδιαφέρον και εάν θέλετε να το δοκιμάσετε κάντε κλικ εδώ για download.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld
  • TAG