Gamescom 2012: EA press conference

Νέο Army of Two καθώς και πολλά νέα για Crysis 3, Dead Space 3 και άλλα games!

Μετά την press conference της Capcom την σκυτάλη στην Gamescom παρέλαβε η Electronic Arts, η οποία

από νέους τίτλους μας παρουσίασε το Army of Two: The Devil’s Cartel, αρκέστηκε όμως περισσότερο στο να μας δείξει περισσότερα νέα γύρω από τα games που βρίσκονται ήδη στο τελευταίο στάδιο της ανάπτυξής του.

Ας δούμε αναλυτικά ότι παρουσιάστηκε.

Army of Two: The Devil’s Cartel
Πολλοί ήταν αυτοί που περιμέναν τον Salem και τον Rio να επιστρέψουν στο νέο Army of Two, η EA όμως δεν τους έκανε το χατίρι. Στο νέο επεισόδιο της σειράς χειρίζεστε δύο πρωτοεμφανιζόμενους χαρακτήρες, τον Alpha και τον Bravo. Πρόκειται για δύο mercs έτοιμους να ολοκληρώσουν κάθε δουλειά που τους δίνεται. Το παιχνίδι τρέχει στην Frostbite 2, μηχανή γραφικών που πρωτοείδαμε στο Battlefield 3.

Στον τομέα του gameplay, σκοτώνοντας διάφορους κακούς, γεμίζεται την μπάρα Overkill, δυναμώνοντας έτσι τους παίχτες σας. Στο demo που παρουσιάστηκε συναντάμε και πολλές καταστροφές, ενώ ο ένας από τους δύο παίχτες κάποια στιγμή στο παιχνίδι πιλοτάρει και πυροβολάει με το turret ενός ελικοπτέρου. Στο τέλος όμως το ελικόπτερο ανατινάζεται και ο ένας παίχτης πηδάει στο κενό για να σώσει τον φίλο του, σημειώνοντας το τέλος του demo.

{youtube}qGiMeNt653M|400|300{/youtube}

Το Army of Two: The Devil’s Cartel θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2013, ενώ τα format παραμένουν άγνωστα.

NHL 13
Στην σκηνή ανέβηκε ο γενικός manager του NHL 13, Dean Richards, ο οποίος δήλωσε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κάνει το μεγαλύτερο άλμα που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα η σειρά. Τι εννοεί όμως; Ο Richards εξήγησε πως μέσα από 750 παίχτες θα μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει την δικιά του ομάδα 30 ατόμων, ενώ θα προστεθεί η λειτουργία True Performance Skating, που αποσκοπά στο να παρουσιάσει την πιο ρεαλιστική skating εμπειρία μέχρι στιγμής.

{youtube}IKEpaUEeI4g|400|300{/youtube}

Το NHL 13 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360.

Need for Speed: Most Wanted
Μπορεί η Criterion να «παράτησε» το Burnout για να εργαστεί πάνω στην σειρά Need for Speed, ωστόσο η EA φαίνεται να ποντάρει πολλά πάνω στο νέο Most Wanted. Ο Matt Webster της Criterion μίλησε για την αναβάθμιση του Autolog και μας παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ που προβάλλει μια τεράστια γκάμα από αυτοκίνητα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι κόντρες δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό, αφού το Autolog θα σας δίνει την δυνατότητα να ξεπεράσετε τα επιτεύγματα άλλων οδηγών ακόμα και άλλης κονσόλας. Η λειτουργία αυτή του Autolog ονομάζεται Cloudcompete και θα συνοδεύει το παιχνίδι στην κυκλοφορία του.

{youtube}UhhXJaGgWTQ|400|300{/youtube}

Το Need for Speed: Most Wanted θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, PS Vita, iOS και Android.

Medal of Honor: Warfighter
Σειρά στην παρουσίαση είχε το πολλά υποσχόμενο Medal of Honor: Warfighter, το οποίο θα σας δίνει για πρώτη φορά

Keywords
Τυχαία Θέματα