Reviews: Προηγμένη αναζήτηση

Εγκατάσταση του Advanced search στα Reviews!

Αγαπητοί Users,

Το upgrade του GameWorld συνεχίζεται και όπως θα έχετε παρατηρήσει, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλές αλλαγές, τόσο στο Forum, όσο και στα Reviews. Στο εικαστικό κομμάτι του site δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή. Το Forum θα υποστεί μια τελική αναβάθμιση στα χρώματά του, τα Reviews

θα έχουν τον τελικό σχεδιασμό εντός του Ιουνίου, μετά την ολοκλήρωση των Game Profiles, ενώ μέσα στο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί και η τελική μορφή του site με την μεγάλη αλλαγή του template στην κεντρική σελίδα και τους επιμέρους τομείς.

Καθότι τα Reviews βρίσκονται ακόμη σε Beta στάδιο, σας ενημερώνουμε ότι τα νέα Reviews θα εμφανίζονται στη δεξιά στήλη ενώ εντός 1-2 ημερών θα γίνει ένωση με τα άρθρα του site. Σημειώνουμε ότι ίσως ορισμένα από τα επόμενα Reviews να σας εμφανιστούν με ενδιάμεση σελίδα. Σε κάθε περίπτωση το σύστημα σχολιασμού των Reviews λειτουργεί πλέον κανονικά στον νέο τομέα.

Advanced search στα reviews
Όπως θα έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες, ο τομέας των reviews άλλαξε. Πιθανόν να παρατηρήσατε ότι προς το παρόν λείπουν τα User Scores κι έχουν αντικατασταθεί από τα User Reviews. Αυτό είναι προσωρινό. Εντός των επόμενων 24ώρων θα επανέλθουν τα User Scores για να μπορείτε να βαθμολογήσετε κάθε review, ενώ έχουν προστεθεί τα User reviews για να μπορείτε να γράφετε τις δικές σας κριτικές, κάτι που θα αναλυθεί εκτενώς σε επόμενο άρθρο.

Ένα χαρακτηριστικό που μας είχατε ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό και που υλοποιήσαμε σήμερα είναι η προηγμένη αναζήτηση στα reviews. Πολλές φορές σας δημιουργείται η απορία "Έχω αυτές τις κονσόλες και παίζω αυτού του είδους τα games. Τι να αγοράσω;" ή "Μου αρέσει πολύ τα games της τάδε εταιρείας. Ποια games έχει κυκλοφορήσει για την κονσόλα μου;" Πέρα απ' το ότι μπορούσατε πάντοτε να ρωτήσετε μια τέτοια απορία στο Forum και συγκεκριμένα στο topic Προτάσεις: Ποιο παιχνίδι να αγοράσω? του forum "Γενική συζήτηση για games", τώρα πλέον μπορείτε να βρείτε την απάντηση μόνοι σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κι αυτό διότι με την προηγμένη αναζήτηση έχετε την ευχέρεια να ψάξετε για το video game που θέλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μέσα από την λίστα του GameWorld που περιλαμβάνει πάνω από 2.300 reviews.

Πως λειτουργεί
Κάντε κλικ στο μενού "Reviews" και μετά στο Advanced Search. Εκεί συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.

Για παράδειγμα αν ψάχνετε για Action games στο Xbox 360 γράψτε στο "Είδος" την λέξη Action και στο Format τις λέξεις Xbox 360.
Αν ψάχνετε για τα games που έχει βγάλει μια εταιρεία (π.χ. Konami) σε μια συγκεκριμένη κονσόλα, τότε στον Εκδότη γράψτε Konami και ακολούθως την κονσόλα. Η αφήστε το πεδίο της κονσόλας κενό για να σας εμφανιστούν όλα τα games της Konami.
Αντίστοιχα συμπληρώνονται και τα υπόλοιπα πεδία όπως το "Ανάπτυξη" (developer). Μπορείτε για παράδειγμα να γράψετε εκεί Naughty Dog, για να δείτε να σας εμφανίζονται τα Uncharted, The Last of Us, Crash Bandicoot κ.ο.κ.
Tέλος, θα συναντήσετε πεδία όπως "Παίκτες", "Κυκλοφορία" (εδώ εισάγετε έτος) και άλλα πολλά, ώστε να φιλτράρετε την αναζήτηση με βάση τις ανάγκες σας.

Το σύστημα προηγμένης αναζήτησης βρίσκεται ακόμη σε beta και εντός των επόμενων 24ώρων θα έχει ολοκληρωθεί. Για παράδειγμα:
- Όταν θα γράφετε το όνομα ενός παιχνιδιού θα σας εμφανίζονται στα αποτελέσματα μόνο τα games που έχουν τον τίτλο του και όχι τα reviews που περιέχουν το όνομά του στο κείμενό τους.
- Αντίστοιχα, θα προστεθεί η δυνατότητα να ψάχνετε για περισσότερα από ένα format.

Μπείτε λοιπόν κι εσείς στο Advanced Search και αναζητήστε από σήμερα τα games που θέλετε να παίξετε.

Για οποιαδήποτε σχόλια ή επιπλέον διορθώσεις πέρα από αυτές τις δύο που θα προχωρήσουν άμεσα κάντε κλικ εδώ και πείτε μας τις απόψεις στο αντίστοιχο forum topic.

Στάδιο του Upgrade
Σας παραθέτουμε την πρόοδο του GameWorld Upgrade μέχρι στιγμής. Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, το πρώτο στάδιο του upgrade που είναι το Forum, έχει ολοκληρωθεί σχεδόν κατά το ήμισυ.

Συγκεκριμένα στο Forum έχουν προστεθεί τα εξής:
- Νέο Forum template με πλήρες customization στα μενού
- Άνοιγμα του Forum σε Full screen.
- Προσθήκη Advanced editor για να εισάγετε εικόνες και βίντεο πολύ πιο εύκολα.
- Εμφάνιση των avatars σας στην κεντρική σελίδα του Forum

Στα Reviews προστέθηκε η προηγμένη αναζήτηση αλλά και τα User Reviews ενώ αύριο με την επαναφορά των User Scores θα υπάρξει εκτενές άρθρο για τα User Reviews.

Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε την μέχρι τώρα πρόοδο του upgrade.

Το Upgrade του GameWorld θα ολοκληρωθεί εντός του καλοκαιριού.

Μείνετε συντονισμένοι ώστε να ενημερώνεστε για τα νεότερα.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα