MotoGP 14

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Όπως ανακοίνωσε η Milestone μέσω του Facebook, το MotoGP 14 θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου. Η φετινή έκδοση του MotoGP θα διαθέτει βελτιώσεις τόσο στον τεχνικό τομέα, όσο και στα social στοιχεία της μαζί με μια επανασχεδιασμένη μηχανή γραφικών και ήχου. Οι αλλαγές αυτές, σύμφωνα με την ανακοίνωση

θα εισάγουν νέα εφέ φωτισμού σε πραγματικό χρόνο και θα παρουσιάσουν σε μεγάλο βαθμό βελτίωση στα γραφικά τόσο της έκδοσης για PS4 όσο και των άλλων κονσολών.

{youtube}1V6qep_mz18|500|300{/youtube}

Το MotoGP 14 θα περιέχει διάφορα modes όπως το Time Attack καθώς και Real Events στα οποία θα μπορείτε να παίξετε σε σενάρια βασισμένα σε στιγμές από τη σεζόν 2013 του πρωταθλήματος MotoGP. Το mode του World Championship θα διαθέτει ομάδες και αναβάτες από τις κατηγορίες 2014 MotoGP, Moto2 και Moto3. Επίσης το αντίστοιχο mode του Grand Prix θα σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε τις επιλογές αγώνα αλλά και να τον προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε, δίνοντάς σας την δυνατότητα να πάρετε μέρος από μια γρήγορη κούρσα σε έναν πλήρη αγώνα που καλύπτει όλο το race weekend.

Όσοι προπαραγγείλετε το παιχνίδι θα λάβετε και ένα αποκλειστικό pre-order gadget το οποίο θα διαφέρει ανάλογα με το μέρος από το οποίο θα διαλέξετε να το αγοράσετε.

Το MotoGP 14 θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου για PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 και PS Vita.

Keywords
Τυχαία Θέματα