Press Start: E3 2014 - Ποια games αναμένετε περισσότερο;

Τα games με τα οποία θα... βάλουμε φωτιά στα χειριστήρια και στα πληκτρολόγιά μας!

Αν οι κονσόλες είναι τα... οχήματα, τότε τα games τους είναι η βενζίνη που τις τροφοδοτεί και τις κάνει να κινούνται. Τώρα πλέον που και οι τρεις οικιακές κονσόλες όγδοης γενιάς έχουν πέσει στο τραπέζι, τον πρώτο λόγο θα έχουν τα games στην E3 2014 (που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Ιουνίου), η οποία θεωρείται -και όχι άδικα- η μεγαλύτερη

γιορτή της βιομηχανίας των video games, αφού εκεί γίνονται οι σημαντικότερες αποκαλύψεις.

Από τις έως τώρα διαρροές και τις φήμες, η Microsoft πρόκειται να παρουσιάσει φέτος στο Los Angeles Convention Center δυνατούς τίτλους για το Xbox One όπως τα Halo 5: Guardians, Forza Horizon 2, Ryse 2, Halo: The Master Chief Collection, το νέο μέλος της σειράς Gears of War, το Sunset Overdrive, reboots των Battletoads και Perfect Dark και έναν αποκλειστικό τίτλο από την Epic που λέγεται ότι θα έχει τα καλύτερα γραφικά για αυτή τη γενιά!

Η Sony από την άλλη θα παρατάξει και αυτή τα δικά της όπλα για το PS4, μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι τα Uncharted, God of War 4, Gran Turismo 7 (καθώς και μεταφορά του Gran Turismo 6 το οποίο θα έχει ανάλυση 1080p και θα τρέχει στα 60 frames το δευτερόλεπτο), το καινούριο παιχνίδι της Media Molecule (δημιουργός του LittleBigPlanet), The Order: 1886 και το Project Beast, το οποίο θα είναι ο πνευματικός διάδοχος του Demon Souls.

Η Nintendo δε θα παραχωρήσει live συνέντευξη τύπου για άλλη μια χρονιά, αλλά θα παρουσιάσει τα νέα games του Wii U και του 3DS μέσω της καθιερωμένης πλέον Nintendo Direct. Αναμένεται να δούμε περισσότερο υλικό και πληροφορίες για το Hyrule Warriors, ενός Action hack 'n' slash spinoff που θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του The Legend of Zelda, ενώ φήμες κάνουν λόγο και για την αποκάλυψη ενός νέου The Legend of Zelda για το Wii U. Αναμένεται επίσης να δούμε νέα games από τα αγαπημένα Pokemon, περισσότερο υλικό από τα Super Smash Bros. για Wii U και 3DS και το Monster Hunter 4 Ultimate για το 3DS.

Πέρα από τις αποκλειστικότητες, θα δούμε και αρκετά δυνατά multiplatform games, όπως τα Metal Gear Solid: The Phantom Pain, Battlefield: Hardline, PES 2015, FIFA 15, Call of Duty: Advanced Warfare, Assassin's Creed Unity, Evolve, Far Cry 4, Lords of the Fallen, The Witcher 3, The Division, Destiny και πολλούς άλλους τίτλους που θα... βάλουν φωτιά στην ήδη καυτή όπως φαίνεται E3.

Προσωπικά περιμένω να δω πως θα είναι το Pro Evolution Soccer 2015 που θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις next-gen κονσόλες, ελπίζοντας βέβαια να υπάρξει η παρουσίασή του στην E3 από την Konami. Το EA Sports UFC μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, όπως και τα Lords of the Fallen και The Division. Περιμένω επίσης με αγωνία να δω αν θα δείξουν το Mirror's Edge 2.

Εσείς ποια games αναμένετε περισσότερο από την φετινή E3; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε επίσης να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα