Press Start: Ποια games θα παίξετε φέτος τα Χριστούγεννα;

Το gaming βάζει τα... γιορτινά του!

Τα video games και οι γιορτές πάνε πακέτο. Η γιορτινή περίοδος που διανύουμε είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για να παίξουμε τα αγαπημένα μας games, καθώς από την μια τα σχολεία είναι κλειστά και από την άλλη πολλοί από εσάς θα έχετε πάρει άδεια από την δουλειά. Έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο και με τα καταστήματα

(μαζί με πλατφόρμες όπως το Steam και το Origin) να παρέχουν πολλές προσφορές, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία είτε να παίξουμε τα games που ήδη έχουμε ή να αγοράσουμε καινούρια σε αρκετά χαμηλότερες τιμές.

Προσωπικά, θα παίξω τα αγαπημένα μου αυτή την στιγμή MMORPG, το Rift και το ArcheAge, ενώ σκέφτομαι να ξαναπιάσω στα χέρια μου τα Alan Wake, Remember Me, State of Decay και Torchlight 2. Στα των Racing, θα προσπαθήσω να ανέβω στην κατάταξη στο Assetto Corsa και θα λιώσω λίγο τα λάστιχα στο Dirt 3 και το Richard Burn's Rally. Δε θα μπορούσα βέβαια να βγάλω από το μενού το Euro Truck Simulator 2 με το απαραίτητο Winter mod.

Εσείς τι θα παίξετε φέτος τα Χριστούγεννα; Σκέφτεστε να αγοράσετε κάποια κονσόλα ή νέα games; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα και καλές γιορτές σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα