Καλά Χριστούγεννα!

Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για τις ερχόμενες γιορτές!

Μπήκαμε πλέον για τα καλά στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η οποία αποτελεί αν μη τι άλλο μια νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που διανύουμε όλοι μας. Φυσικά το gaming αποτελεί μια διέξοδο από την ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά και μια ευχάριστη ασχολία αυτό το διάστημα, καθώς υπάρχει περισσότερος χρόνος για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας games.

To GameWorld από την πλευρά του σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο

το νέο έτος με άφθονο gaming και φυσικά υγεία και ευτυχία για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς πάντως δεν θα “χαλαρώσουμε” ιδιαίτερα, αφού θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε την πιο έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τα τεκταινόμενα της βιομηχανίας των video games και το τελευταίο δεκαήμερο της χρονιάς. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η συγγραφή ειδήσεων θα συνεχιστεί κανονικά -και πιο εντατικά-, καθώς αν μη τι άλλο τις τελευταίες μέρες χρειάστηκε να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο για την διεξαγωγή του 2ου GameWorld Party.

http://www.youtube.com/watch?v=T1_BkMbtNSg

Πέρα από τις ειδήσεις όμως η συντακτική ομάδα του GameWorld εργάζεται σε αρκετά reviews. Σε λίγη ώρα θα ανέβει το review του Persona 4 Arena Ultimax, ενώ τις προσεχείς μέρες θα είναι έτοιμα τα reviews των Lego Batman 3 και Shadow Warrior. Συν τις άλλοις, θα σας παρουσιάσουμε ορισμένα από τα σημαντικότερα DLC όπως το The Dark Below expansion του Destiny, το Storm Island expansion για το Forza Horizon 2, το Mystery of the Mooil Rig DLC για το Sunset Overdrive και φυσικά θα μοιραστούμε μαζί σας τις εντυπώσεις μας από την beta του Halo 5: Guardians. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τώρα θα είναι έτοιμη και η ανασκόπηση του 2014 με τις σημαντικότερες ειδήσεις από τα στρατόπεδα των Nintendo, Microsoft και Sony.

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν και να έχετε ένα ευτυχισμένο νέο -gaming- έτος!

Keywords
Τυχαία Θέματα